Néhány sor leendő vendégeimnek

kovarcsik-detti-kozmetika-04

Mire számíthatsz, amennyiben az én tudásomra és kezeimre bízod a bőröd szépségét? Elsősorban diszkrécióra. Mindig mindent velem fogsz megbeszélni, nincs recepciós, asszisztens, online is elérhető vagyok és rendelkezésre állok.

Munka közben természetesen nem veszek fel telefont és nem chatelek senkivel, de ahogy időm engedi mindenkit visszahívok, mindenkinek válaszolok.

Nálam a kozmetikai kezelés egyben pihenés és feltöltődés is,. Minden kezelés tartalmaz masszázst, feltéve ha igényt tartasz rá. A masszázst a kezelés lezárásaként alkalmazom melynek időtartama 40 perc, melybe beletartozik az arc, nyak, dekoltázs, karok és kézfejek is. 

Bár 1993-ban végeztem mint kozmetikus,

már új generációs szakembernek tartom magam. Nálam nem a tisztításon van a hangsúly, hanem a bőrszépítésen és az öregedési folyamatok látható jeleinek korrigálásán. Segítségedre tudok lenni akár a most alkalmazható plasztikai beavatkozások széles skálájának feltérképezésében, és ezek alkalmazása utáni kozmetikai kezelések választásában.

Mindezek érdekében csakis a legjobb minőségű termékekkel dolgozom, amikben valóban orvosi tisztaságú hatóanyagok vannak, melyek bizonyítottan teljesítik a kozmetikai elvárásokat.

Mindemellett a megszokott alap kozmetikai szolgáltatásokat is megtalálod nálam. Értem ezalatt a gyantázást, festéseket, de ezt is próbálom a lehető legnagyobb kényelemben nyújtani Neked.

Számomra fontos a bizalmad.

Fontos, hogy az idő amit nálam töltesz egyben élmény is legyen. Az elégedettségedből pedig a szeretteid is kapnak, hiszen a rengeteg pozitív érzést ők fogják kamatoztatni.


Kovarcsik Detti Kozmetika  |  Képek és szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak  ©  2015 - 2023.  |  Adatvédelmi tájékoztató  |  Az oldalt készítette: SzJev


Kovarcsik Detti Kozmetika
Képek és szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak  ©   2015 - 2023.
Adatvédelmi tájékoztató
Az oldalt készítette: SzJev