Vendégeim mondták:


kovarcsikdetti_main_07

Mirella Beatrix

Igényes és barátságos környezet szaktudással egybeszőve. Ennél több nem is kell a kozmetikai kezeléshez. Bátran és nyugodtan jelentkezzetek Dettihez.

Judit Drávai-Babják

Fényterápiát arcápoláshoz, azon belül pedig méregtelenítéshez még nem kaptam. Ma azonban különleges Detox-kezelésben részesültem, melyet magas hatóanyagtartalom jellemez LED-fényterápiával kiegészítve. Komplett szépségcsomag, maximális relaxáció, a kézmasszázsról nem is beszélve! Köszönöm Detti!

Violeta Paspaleva

Köszi szépen a tegnapi kényeztetést. Szuper voltal, marciusban találkozunk újra.

Csutak-Dániel Noémi

Hatalmas szakértelem, szerethető egyéniséggel. ❤

Márta Bartus

Az egyik legkiválóbb szakember! Emberileg, szakmailag is megbízható, korrekt… és mindent a vendégért elképzelése felülmúlhatatlan!

Ildikó Ballók

Nagyon jó szakember a Detti, mindenkinek csak ajánlani tudom! ????

Brigitta Vereczkei

Dettinél egy kezelés feltöltődés, kikapcsolódás, szépülés, fiatalodás! Az az idő, amit nála töltök, rólam szól; enyém a figyelme, az ideje, a szakértelme. Igényes a munkájára és a kozmetikumokra, amikkel dolgozik. És imádom, hogy mindig újít, nyitott az újdonságokra! ☺️ Mindig jó érzéssel jövök ki, még a gyanta után is! Ajánlom mindenkinek!


Kovarcsik Detti Kozmetika  |  Képek és szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak  ©  2015 - 2023.  |  Adatvédelmi tájékoztató  |  Az oldalt készítette: SzJev


Kovarcsik Detti Kozmetika
Képek és szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak  ©   2015 - 2023.
Adatvédelmi tájékoztató
Az oldalt készítette: SzJev