Az én kozmetikám

kovarcsikdetti_main_18

Azt, hogy mit várunk el egy kozmetikai kezeléstől szinte örök. Ragyogó, sima, üde arcbőr az álmunk. Tíz, húsz, sőt harminc évvel ezelőtt is a végső cél az ápolt és fiatalos arckép volt. A „hogyan” viszont folyamatos fejlődésen ment és megy át. Egy sztereotípia sajnos a mai napig is él: a „tisztítás”.

Szerintem kozmetikushoz járni legyen élmény. Bizalommal fekszünk be a kezelőágyba, és ellazulva átadjuk magunkat az elkövetkezendő egy-két órányi kényeztetésnek, törődésnek.

Hiszem, hogy a vágyott végeredményt nem a „tisztítással” érem el.

A lelki nyugalom és béke nagyban hozzájárul a gyulladásos folyamatok kialakulásának csökkenéséhez. A gondos otthoni napi bőrápolással pedig megfelelő körülményt biztosítunk a bőr funkcionális működéséhez. A kulcsszó pedig a hidratálásban van!

A kellően hidratált arcbőrrel érkező vendégeimnél tudok igazán olyan eljárásokat és kezeléseket alkalmazni, melyek hosszútávú, szinte állandóan látható eredménnyel bírnak.

Az elvárások a szalonkörülményeket is érintik. A kozmetika egy intim, diszkrét és főleg csendes hely, ahol a napi pörgésből kizökkenünk pár órára. Megpihenünk kicsit, hogy újult erővel ismét visszatérjünk a napi menetrendünkhöz.

Szinte lehetetlen, hogy a kozmetikában véletlen összetalálkozzunk egy másik vendéggel, hogy várnunk kelljen, amennyiben a megbeszélt időpontra érkezünk. Én egyszerre egy vendégre koncentrálok és egy vendéget kezelek.

Az én kozmetikám

Nálam nem „futószalagon” mennek a kezelések. Vendégeim igényeihez alakítom a személyre szabott kezelési protokollt. Nincs két egyforma vendégem, ezért nincs két egyforma kezelés sem. Fontosnak tartom, hogy az adott bőrállapothoz tervezzem a kezelést, figyelembe véve milyen évszakban és napszakban vagyunk.

Legyünk nyitottak, lépjünk túl a „nyomkodáson” és „tisztításon”. Élvezzük a kozmetikai kezelések nyújtotta élményeket. Naponta hidratáljuk a bőrünket, amivel már rengeteget teszünk a nem kívánatos elváltozások megelőzésére.


Kovarcsik Detti Kozmetika  |  Képek és szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak  ©  2015 - 2023.  |  Adatvédelmi tájékoztató  |  Az oldalt készítette: SzJev


Kovarcsik Detti Kozmetika
Képek és szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak  ©   2015 - 2023.
Adatvédelmi tájékoztató
Az oldalt készítette: SzJev