FRESH CAVIAR bőrfiatalító prémium kezelés

fresh-caviar-borfiatalito-premium-kezeles-01

A friss kaviár sejteket tartalmazó ampullák a kezelés esszenciái. Könnyen felszívódnak, egyedülálló összetételüknek köszönhetően serkentik a sejtmetabolizmust. Táplálják, regenerálják és feszesítik az érett bőrt. A kaviár sejt tartalmazza a sejtmembrán felépítéséhez és működéséhez szükséges összes elővegyületet!

A friss kaviár sejtek tápláló, aminosavakban és peptidekben gazdag fehérjekoktélt biztosítanak a bőr számára. A bőr fiatalságát biztosító összes forrást garantálják.

A Fresh caviar

kezelés során használt rendkívül gazdag maszk kombinálja a kaviár kivonatot a hihetetlenül gazdag tengeri üledékes hatóanyagokkal, így helyreállítja a bőr fiatalságát. Magas ásványi anyag, nyomelem koncentráció jellemzi, ezért intenzíven regenerálja az érett, fáradt, megereszkedett bőrt. Biztosítja a sejtek energiaellátását, erősíti a bőrszövet struktúráját és mélyen regenerál.


Kovarcsik Detti Kozmetika  |  Képek és szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak  ©  2015 - 2023.  |  Adatvédelmi tájékoztató  |  Az oldalt készítette: SzJev


Kovarcsik Detti Kozmetika
Képek és szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak  ©   2015 - 2023.
Adatvédelmi tájékoztató
Az oldalt készítette: SzJev