Személyre szabva

egyedi-igenyek

Már szinte minden termékre divatossá vált ez a szlogen, holott valójában inkább egy szolgáltatást lehet egyedi igényekre alapozni. A legfontosabb hozzávalója a figyelem, ami egyben a ráfordított időt is jelenti.

Személyre szabni csak úgy tudok, ha elegendő időt töltök azzal, hogy megismerjem a vendégemet,

a bőrápolási szokásait, a kozmetikai kezelés közbeni bőrreakcióit egyes hatóanyagokkal szemben. Fokozatosan tudom felépíteni a legtökéletesebb személyre szabott kezelést, mert mindig van változó tényező. Értem ezalatt az aktuális időjárást avagy az évszakok változását, aznapi hangulatot, vagy az épp aktuális élet-periódust.

Minden esetben a vendégem érkezése előtt már hangolódok, készülök a kezelésre. Elkészítem az otthoni hidratálóját és természetesen ki-mit-szeret alapon belsőleg is hidratálunk, teával, kávéval, vagy csak simán vízzel. 

Meggyőződésem, hogy időt, türelmet, figyelmet kell adni,

hogy a szolgáltatás valóban egyedi és személyre szabott legyen. Az igényesség itt kezdődik, majd a megfelelő környezetben folytatódik, hogy minden olyan külső inger ami figyelmet elterelheti, kizárva maradjon. 

A tökéletes „flow-élmény” megéléséhez

a vendégnek is partnernek kell lennie. Nincs szükség telefonra semmilyen kozmetikai eljárás, vagy szeánsz közben. Mert ez az amit meg és át kell élni. Lehetőleg úgy válasszatok időpontot amikor tudjátok hogy már nem várnak vissza munkahelyre, és a fontos hozzátartozók is tisztában vannak a számotokra kivételesen nem elérhető időpontokkal. 

Ketten kellünk hozzá,

mert én is csak úgy tudom a legtöbbet adni, ha Te mint vendég elengeded és átadod magad.

Minden vendégemnek lehetősége van a számára megfelelő napra és időpontra előjegyeztetni a kezelést. Szinte a végletekig rugalmas tudok lenni.


Kovarcsik Detti Kozmetika  |  Képek és szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak  ©  2015 - 2023.  |  Adatvédelmi tájékoztató  |  Az oldalt készítette: SzJev


Kovarcsik Detti Kozmetika
Képek és szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak  ©   2015 - 2023.
Adatvédelmi tájékoztató
Az oldalt készítette: SzJev