Milyen arckezelést válasszak?

arckezelesek

A minap ezzel a címmel láttam egy riportot, ami már csak a plasztikai és esztétikai beavatkozásokat sorolta az arckezelések címszó alá. Ennyire felgyorsult volna a világ?

Mintha fordult volna a „kocka”. A népbetegségek gyógyításában már a prevenciót és a tudatos életmódváltást támogatják. Sportoljunk minden nap, étkezzünk egészségesen, fordítsunk több időt szeretteinkre. Mindeközben, ha már eljárt felettünk az idő, és az arckifejezésünk nincs szinkronban a valódi érzéseinkkel, azonnal „esztétikai arckezeléssel” oldjuk meg a problémát? Számomra ez olyan, mintha nem akarnánk ismerni pl. az 50 éves önmagunkat. Merevítsük le, feszítsük ki addig amíg lehet a tekintetünket, és innentől kezdve már nincs mozgókép, időről-időre feltöltjük, bénítjuk, kitöltjük a látható „hibáinkat”. A nap 24 órájában szinte ugyanaz az arc néz vissza a tükörből.

Tény, megereszkedik a bőrünk. Amitől szomorúbb és elutasítóbb arckifejezésünk. De!

A kozmetikusnak is vannak kezelési alternatívái!!!

A kozmetikai arckezelések is elképesztő sebességgel fejlődnek. Mint minden szakmában akik folyamatosan képzik magukat – fontosnak tartják, hogy napra készek legyenek – képesek lépést tartani az elvárásokkal és igényekkel. Néha a kettős mércét érzem. 2020-ban divat lett felvállani ősz hajszálainkat, kész kampány indult, hogy ne festd be havonta őszülő hajtöveidet, légy természetes… de ráncos ne. Vállald a korodat, de arcbőröd feszes legyen. Én már annyira szeretnék ősz lenni, de a fodrászom szerint nagyítóval kell keresni az ősz hajszálaimat, pedig 48 éves vagyok már.

Negyven évesen még úgy gondoltam,

amint szűkséges lesz jöhet a botox és ami még szükséges. Viszont mikor beindítottam a saját cégemet már úgy gondoltam, hogy nem lennék hiteles. Mára már örülök, hogy kimaradtak ezek az „arckezelések” az életemből. Más utat választottam, avagy más alternatívát.

Szakmailag képzem magam és edzem, kezelem a bőröm. Saját arckezelési metódusokat dolgozok ki, melyekett magamon és korban „megfelelő” páciensen tesztelek mielőtt vendégeimen is végzem.

A titok pedig a személyre szabott kozmetikai arckezelésekben van.

Igyekszem megismerni vendégeim szokásait, hogy abba miként illeszthető bele a napi bőrápolási rutin és az alkalmankénti kozmetikai kezelések. Az én fegyverem a bőrünk működését stimuláló arckezelések alkalmazása. Kezelésem új generációs hatóanyagok segítségével bőrünk hidratáltsági szintjét fenntartva, sejtjeink önmegújító, természetes önjavító folyamatait támogatva, védelmet és megfelelő ápolást nyújt. Életkorunknak a legfittebb és legjobb formáját adva. Így önmagunk maradunk a tökörbe nézve is. Korunkhoz képest nem állítjuk meg az arcunk tekintetét. Minden érzés valódi és valós marad, amit szavak nélkül is képesek vagyunk kifejezni.

Egyébként vannak kellemes mellékhatások is. Egy kozmetikai kezelés felér egy terápiával. Elvégre a mostanság divatos „énidő” is egyben, továbbá kicsit lelki feltöltődés is, mert alkalmunk van „kibeszélni” belső feszűltségeinket a habos kávé vagy a gyógytea mellett. Nálam van idő a kezelésre való ráhangolódásra, minden csakis a Te természetes tempódban történik.

Visszatérve az eredeti kérdéshez: kinek milyen arckezelésre van szüksége?

Adjunk bizalmat a szakembernek.

Ne vesszünk el a „filterek” világában. Ne akarjunk minden szerepben a külső elvárásoknak tökéletesen megfelelni. Éljünk meg minden érzést és vállaljuk, hogy arcunk a maga természetességével mindezt képes kifejezni. A fájdalmat, fáradtságot, örömöt, boldogságot. Így maradunk minden korban önmagunk. Mostanság ez már vagányság, de csakis egy belevaló nő képes ezt vállalni. Ehhez pedig kell a tapasztalat és a kor. Hozzuk ki a korodból a legjobb „profilod”. Ne engedd, hogy a bőröd ellustuljon, léteznek olyan eljárások amik újraélesztik és újra ragyogóvá teszik a bőröd.

„Bevállalod” ?

Véleményem szerint ezt olyan szakembernek kell eldöntenie, akiben Te megbízol és elfogadod, betartod a tanácsait. Élj az ingyenes konzultáció lehetőségével. Fogadd el, hogy az arckezelés egy csomag amire havonta, vagy hetente időt kell szakítanod. Én igyekszem ebből az időből a legtöbbet kihozni Számodra.


Kovarcsik Detti Kozmetika  |  Képek és szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak  ©  2015 - 2023.  |  Adatvédelmi tájékoztató  |  Az oldalt készítette: SzJev


Kovarcsik Detti Kozmetika
Képek és szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak  ©   2015 - 2023.
Adatvédelmi tájékoztató
Az oldalt készítette: SzJev