Régi téma újra – Mit várunk el egy kezeléstől?

kovarcsik-detti-kozmetika-07

Régi a téma, és többször is írtam már róla de szinte mindig aktuális. Mit várunk el egy kozmetika kezeléstől? Mitől függ a kezelés hatékonysága? Megfelelő ha  havi szinten járunk kozmetikushoz? Felmenti a napi bőrápolási rutint ha aznap kozmetikai kezelésre van időpontunk?

Kezdjük a végénél mert

amit elvárunk egy kozmetika kezeléstől az soha nem változik.

Üde,egyenletes felszínű, feszes arcbőr. Mostanság szerencsére már az is elvárás hogy ne kelljen alapozót használnunk. Egyrészt időt takarítunk meg vele, másrészt sokkal természetesebben tudunk létezni napközben, főleg a mostnai kötelező maszkviselés időszakában. Nem beszélve arról, hogy többen kerépárral intézik ügyeiket, vagy ebédszünetben gyors edzést is beiktatnak a napirendjükbe.

Egyre több azon tevékenységek száma amit nem komfortos sminkben végezni. Igy nagyobb az igény hogy  a natúr arcbőrünk számunkra a legtökéletesebb formájában pompázzon napközben.

Az első kérdések, amiket fel kell tegyél magadnak:

  • Hajlandó vagy változtatni a régi berögzült otthoni arcápolás szokásaidon?
  • Kész vagy a bőrőd funkcionális működését támogatni?
  • Kitartó vagy az életmódbeli változtatásaid mellett?

Ezek azok a változtatások amikre mindig találunk kifogást hogy most miért nem, meg mert, stb.stb. De van hogy bele sem gondolunk, észre sem vesszük mert mire egy nem kívánatos bőrprobléma láthatóvá válik, vagy elkezd zavarni egy olyan berögzült cselekvésünkön kell változtatni ami annyira az életünk része amit rutinból végzünk.

Elsősorban ezért is tartom fontosnak a vendégeimmel való folyamatos konzultációt mert az információk tudatában személyre szabottabb kozmetikai kezelést tudok ajánlani.

Véleményem szerint,

mára már szinte minden olyan hatóanyag létezik a professzionális kozmetikai termékekben ami a Mi bőrünk tökéletes működéséhez szükséges, és a saját életkorunknak legjobb formáját mutassa.

Amennyiben készen állunk az apró változtatásokra és fokozatosan megreformáljuk az otthonoi bőrápolási szokásainkat, azzal a professzionális kozmetikai kezelésünkkel elért eredményt tartjuk „életben”. Erre a legjobb példa a foltok halványítása. Sajnos a kiváltó okot (napsugárzás) kerülnünk kell, vagy védekeznünk szükséges.

A saját életmódunkhoz tervezzük hozzá a testünk és arcunk napi bőrápolását, a törődést meghálálja bőrünk. 

Évtizedek óta havonta szokás járni kozmetikushoz, valahogy ebbe születtünk bele. Mostanra már változtak a „szokások”.

Kikapcsolódni és pihenni is érkezünk a kozmetikába,

ez nálam elengedhetetlen. Nincs kapkodás, az már elképzelhetetlen hogy a vendégemnek, a közösen megbeszélt időpontra való érkezését követően várnia kellejen rám a kozmetikusra. Nálam ez nem fér bele.

A vendégemmel való közös együttműködéssel fantasztikus eredményeket tudunk elérni professzionális kozmetikai kezelésekkel. Ebbe beletartoznak olyan kezelési csomagok is, amikor heti szinten szükséges betérni hozzám a kozmetikába. Szakmai felkészültségben igyekszem naprakész lenni, és a legújabb technikai eljárásokat is bevetem a mai kor igényeinek.

Mindez egy olyan környezetben ahol minden vendégem komfortosan érezheti magát. Mindig is az volt az álmom hogy a kozmetika ahol dolgozom kellően nyitott és levegős legyen. A bizalom egyik fő pillére hogy mindent velem a kozmetikussal beszél meg a vendégem. Nincs másik munkatárs, nincs külön elérhetőség a bejelentkezéshez. Bizalomal és szeretetteljes törődéssel ápolom és szépítem minden vendégemet.

A napi bőrápolási rutin alól nincs felmentés!

Igen, még akkor sem ha aznap kezelésre van időpontunk. Gondoljunk csak bele, a kellően hidratált arcbőrünk sokkal hatékonyabban „működik”. A kezelés alatt használt hatóanyagok a már előre „megágyazott” környezetbe hamarabb fejtik ki jótékony hatásaikat. Nem okoznak irritációt kellemetlen érzéssel. Mindez vonatkozik a szőrtelenítésre is. A napi rendszerességgel használt hidratáló testápoló segíti végtagjaink bőrének a hámló kiszáradás elleni védelmét, csökkentve a fájdalomérzetet szőrtelenítés közben.

Bármi kérdésetek van keressetek bizalommal. Munka közben nem veszek fel telefont és nem válaszolok üzenetekre, de minden esetben visszahívok mindenkit.


Kovarcsik Detti Kozmetika  |  Képek és szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak  ©  2015 - 2023.  |  Adatvédelmi tájékoztató  |  Az oldalt készítette: SzJev


Kovarcsik Detti Kozmetika
Képek és szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak  ©   2015 - 2023.
Adatvédelmi tájékoztató
Az oldalt készítette: SzJev