Regeneráló, nyári kozmetikai kezelés

regeneralo-nyari-kozmetikai-kezeles-01

Tombol a nyár, és a napsütéses órák számai összeadódnak. Bár csak évek múltán hagynak látható nyomokat az arcunkon és dekoltázsunkon, azonban addigra már csak drasztikus orvosi beavatkozással „gyógyíthatóak”. Így viszont már nagy eséllyel hegesedéssel is járhatnak.

Az  arcunk nap mint nap,

télen és nyáron is fedetlen. Megelőzéssel és hozzáértő, helyes kezeléssel megőrizhetjük természetes vonásainkat, a foltok kialakulásának lehetőségét minimálisra csökkentve. 

Rossz beidegződés, hogy akinek nem barna az arca az sápadt, és beteges a kinézete. Egy jól megformált szemöldök meleg barna árnyalatra festve, a fekete szempillák finom arcpírral és talán egy kevéske szájfénnyel is vidám, sugárzó tekintetet varázsol nekünk.

Kényeztető és regeneráló

nyári személyre szabott kozmetikai kezeléssel várlak benneteket, mely tartalmaz igény szerinti szemöldök formázást-festést, szempillafestést, bőrtípusnak megfelelő letisztítást. Gyengéd hámlasztást, amit hatóanyagos arc és dekoltázsmasszázs követ kiegészítve kényeztető váll-kar és kézfejmasszázzsal, frissítő tonizálással. Lezárásként bőrtípusnak és napszaknak megfelelő záró emulzió kerül felvitelre. Igény szerint a szemöldököt távozás előtt átporozom és a „hegyi levegőt”, szájfényt, szempillaspirált is bevetem a tökéletes összhatás érdekében. 🙂 

A regeneráló nyári kozmetikai kezelés időtartama 75 perc, szeptember 10-ig igényelhető, előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon a 20/394-0002, vagy viberen. Facebookon is elérhető vagyok: kovarcsikdettikozmetika.

Ne feledd, a nyári regeneráló, kényeztető  kozmetikai kezelés csak szeptember 10-ig vehető igénybe. A kezelés elemei nem cserélhetők, nem változtathatók. 


Kovarcsik Detti Kozmetika  |  Képek és szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak  ©  2015 - 2023.  |  Adatvédelmi tájékoztató  |  Az oldalt készítette: SzJev


Kovarcsik Detti Kozmetika
Képek és szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak  ©   2015 - 2023.
Adatvédelmi tájékoztató
Az oldalt készítette: SzJev