MESO-VIT skin-jection kezelés

meso-vit-skin-jection-kezeles-01

A mezoterápiás kezelési koncepció lényege az A-, C- és E-vitaminok optimális adagolása, stabilizált formában, tűhengerrel.

A kezelésben felhasznált formulák felszívódását szolgálja a rollerezés. A kezelés ereje abban rejlik, hogy 3x3ml vitamint dolgozunk be, ami rendkívül erős dózis, viszont ez biztosítja a bőr azonnali feltöltését.

A Meso-Vit skin-jection kezelés alappillérei:

  • MEZO-SZERŰ HATÁS: kis molekuláris súlyú, nano-molekulák felszívódását segítő eljárás, a tűhenger és a skinjector segítségével.
  • MEZO-VÉDELEM: orvosi mezo-terápiás kezelés utáni nyugtató, regeneráló kezelés vagy önálló bőr restrukturáló kúra. (regenerálás, anti-oxidáns védelem, feltöltés)
  • VITAMIN-KOKTÉL: egyedülálló bőrkorrekciós vitamin pótlás. Regenerálás, védelem, szabadgyök-megkötés.

Meso-Vit mezoterápiás eljárás fejlesztésekor tudatosan törekedtek arra, hogy maximálisan bőrbarát eljárást hozzanak létre. 100%-ig biztonságos, nem kell fájdalomcsillapítót használni az eljárás során, a kezelés nem fáj és nem okoz bevérzést! Hatékonysága a felhasznált formulák koncentrációjában, pontos adagolásában és a derma-roller szakszerű felhasználásban rejlik.

Indikáció:

megereszkedett, ráncos, elvékonyodott, irritált bőr kezelésére. Rosaceás bőr kezelésére is alkalmas, a Derma-Calm eljárással kombinálva!

Preventív kezelés esetén erősíti a bőr immunrendszerét. Orvosi mezoterápiás kezelés vagy gyulladt, irritált bőrfelület esetén azonnali nyugtató, regeneráló hatású. Újjáépíti a roncsolódott, károsodott szövetet, restrukturál.

Várható eredmény:

az arc kisimul, feltöltődik, a ráncok jelentősen csökkennek, a bőr élénkebbé és feszesebbé válik.


Kovarcsik Detti Kozmetika  |  Képek és szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak  ©  2015 - 2023.  |  Adatvédelmi tájékoztató  |  Az oldalt készítette: SzJev


Kovarcsik Detti Kozmetika
Képek és szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak  ©   2015 - 2023.
Adatvédelmi tájékoztató
Az oldalt készítette: SzJev