"Rá kellett jönnöm, hogy  amit elképzeltem, és ahogyan elképzeltem  az csak egy módon válhat valóra: ha önálló vállalkozásba kezdek."

Mire számíthatsz amennyiben az én tudásomra és kezeimre bízod a bőröd szépségét? Elsősorban diszkrécióra. Mindig mindent velem fogsz megbeszélni, nincs recepciós, asszisztens, online is elérhető vagyok és rendelkezésre állok.

Munka közben természetesen nem veszek fel telefont és nem chatelek senkivel, de ahogy időm engedi mindenkit visszahívok, mindenkinek válaszolok.

Nálam a kozmetikai kezelés egyben pihenés és feltöltődés is,. Minden kezelés tartalmaz masszázst, feltéve ha igényt tartasz rá. A masszázst a kezelés lezárásaként alkalmazom melynek időtartama 40 perc, melybe beletartozik az arc, nyak, dekoltázs, karok és kézfejek is. 

Bár 1993-ban végeztem mint kozmetikus, már új generációs szakembernek tartom magam. Nálam nem a tisztításon van a hangsúly, hanem a bőrszépítésen és az öregedési folyamatok látható jeleinek korrigálásán. Segítségedre tudok lenni akár a most alkalmazható plasztikai beavatkozások széles skálájának feltérképezésében, és ezek alkalmazása utáni kozmetikai kezelések választásában.

Mindezek érdekében csakis a legjobb minőségű termékekkel dolgozom, amikben valóban orvosi tisztaságú hatóanyagok vannak, melyek bizonyítottan teljesítik a kozmetikai elvárásokat.

Mindemellett a megszokott alap kozmetikai szolgáltatásokat is megtalálod nálam. Értem ezalatt a gyantázást, festéseket, de ezt is próbálom a lehető legnagyobb kényelemben nyújtani Neked.

Számomra fontos a bizalmad. Fontos, hogy az idő amit nálam töltesz egyben élmény is legyen. Az elégedettségedből pedig a szeretteid is kapnak, hiszen a rengeteg pozitív érzést ők fogják kamatoztatni.

 

Detti

twitter share

Árlista

 

Kezeléseimet sok éves szakmai tapasztalatom és minőségi eszközök igénybevételével úgy alakítom, hogy közben igazodom bőröd igényeihez, esetleges egyéni kéréseidhez. Ennek fényében áraim tájékoztató jellegűek. A férfiak kozmetikai kezelésének lehetőségeiről és árairól érdeklődj telefonon vagy e-mailben.

Kovarcsik Detti kozmetikus

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kapcsolat:

Telefon: + 36 20 394 0002

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Back to Top