"Rá kellett jönnöm, hogy  amit elképzeltem, és ahogyan elképzeltem  az csak egy módon válhat valóra: ha önálló vállalkozásba kezdek."

Az arctejes letisztítás után tonikos hydroabrázióval frissítem fel az arc-nyak és dekoltázs bőrét, ezzel előkészítem az enzimes mélytísztító pakoláshoz. A mikrocirkulációt serkentő, a bőrlégzést és az anyagcserét fokozó hatású illóolajokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Használata után megújul a bőr és  hatékonyabban  szívódnak fel a csokoládé és vanília értékes hatóanyagai.

A pakolást langyos vizes mosdókesztyűvel lemosom, majd E és F vitaminban gazdag kakaó és vanília kivonatos szérumot ultahangozok. Fokozva a már szinte cukrászdai hangulatot csokoládés masszázzsal folytatom a kényeztetést. A csokoládés pakolás alatt pedig a szokásos váll-kar és kézfejmasszázs koronázza meg a hangulatot. Egy nehéz nap után,vagy akár egy szürke esős nap is garantáltan boldogsághormonnal tölt fel a kezelés, minden kellemetlen mellékhatás nélkül. 

twitter share

Árlista

 

Kezeléseimet sok éves szakmai tapasztalatom és minőségi eszközök igénybevételével úgy alakítom, hogy közben igazodom bőröd igényeihez, esetleges egyéni kéréseidhez. Ennek fényében áraim tájékoztató jellegűek. A férfiak kozmetikai kezelésének lehetőségeiről és árairól érdeklődj telefonon vagy e-mailben.

Kovarcsik Detti kozmetikus

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kapcsolat:

Telefon: + 36 20 394 0002

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Back to Top