"Rá kellett jönnöm, hogy  amit elképzeltem, és ahogyan elképzeltem  az csak egy módon válhat valóra: ha önálló vállalkozásba kezdek."

 

Az európai, Németországban gyártott fényterápiás maszk kezelési protokolljához speciálisan a Ledmaszkhoz fejlesztett - és szintén német - Wellmaxx termékeit használom. A fényterápiás maszk alkalmazása lehetővé teszi, hogy nagyobb hatóanyagmennyiség épüljön a bőrbe. Így a szokottnál több szérumot, krémet használok. Ahogy a bőrötök megkívánja, akár menet közben is pótolom az értékes hatóanyagokat a lehető legjobb eredmény érdekében.  

A kezelés leírása:

  • Hyarulont és D-panthenolt tartalmazó, micelláris all-in-one alapos tisztítást követően az aktív peptides enzim peelinget viszem fel az arcra, és mindjárt a LedMaszkot is felhelyezem. Így már a bőr előkészítésében aktívan használom a maszkot. A 10 perces hatóidő letelte után langyos vízzel lemosom a pillinget és jöhet is a kényeztetés. :)
  • Hatóanyagokban gazdag aktív peptides masszázzsal hangolódunk rá a különleges kezelésre. A masszázskrém fehérje komponenseket tartalmaz, melyek támogatják a bőrünk funkcióit, intelligens bőröregedésgátló stratégiát biztosítanak. 
  • Arcunk kritikus pontjaira aktív szérumot viszek fel. A legtöbb esetben a szemöldökök közti területre, de a felső ajkak apró ráncocskáira is - személyre szabottan ahol szükséges. A szemkörnyék laza kötőszöveteire pedig intenzív szemkörnyék feszesítő krémet teszek. A cellular lift bőrfiatalító luxusmaszkjával fedem le az arcot, mely gondoskodik a bőr hidratációjának és feszességének megtartásáról, egy erős anti-aging hatást garantál.
  • A szokásostól eltérően a hatóidő 40 perc, mindez a LIFTMEE LED fotorejuvenáló maszkkal együttesen. Tehát a szérumok, a pakolás, és a ledmaszk egyidőben lesz az arcotokon.
  • A wellness élmény fokozására mindeközben a dekoltázsotok, karotok kellemes masszázst kap. Továbbra is azt vallom, hogy a kezelés élményét megkoronázza a masszázs, mely egy aktív pihentető kikapcsolódást is nyújt hozzájárulva az azonnali látványos eredményhez.
  • Ez a rengeteg hatóanyag a negyvenedik perc végére teljesen felszívódik,így a végén még a napszaknak megfelelően záró emulziót is viszek fel. 

 

A pakolás tasakjában marad még hatóanyag. Ezt gondosan visszazárva a kezelés után magatokkal viszitek, mert a következő napokban ahogy időtök engedi, otthon újra feltehetitek az arcotokra. Egy kellemes fürdő alatti utóápolásnak teljesen tökéletes.

Azonnali és látványos lesz az eredmény, a kezelés után "nem férek el a bőrömben" érzetetek lesz, és tömörebbnek érzitek az arcotok kötőszövetét. 

A Liftmee Led fotorejuvenáló kezelés ára 24 500 Ft, az időtartama 90 perc.

 

twitter share

Árlista

 

Kezeléseimet sok éves szakmai tapasztalatom és minőségi eszközök igénybevételével úgy alakítom, hogy közben igazodom bőröd igényeihez, esetleges egyéni kéréseidhez. Ennek fényében áraim tájékoztató jellegűek. A férfiak kozmetikai kezelésének lehetőségeiről és árairól érdeklődj telefonon vagy e-mailben.

Kovarcsik Detti kozmetikus

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kapcsolat:

Telefon: + 36 20 394 0002

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Back to Top