"Rá kellett jönnöm, hogy  amit elképzeltem, és ahogyan elképzeltem  az csak egy módon válhat valóra: ha önálló vállalkozásba kezdek."

A mezoterápiás kezelési koncepció lényege az A-, C- és E-vitaminok optimális adagolása, stabilizált formában, tűhengerrel.

A kezelésben felhasznált formulák felszívódását szolgálja a rollerezés. A kezelés ereje abban rejlik, hogy 3x3ml vitamint dolgozunk be, ami rendkívül erős dózis, viszont ez biztosítja a bőr azonnali feltöltését.

 

A Meso-Vit skin-jection kezelés alappillérei:

1, MEZO-SZERŰ HATÁS: kis molekuláris súlyú, nano-molekulák felszívódását segítő eljárás, a tűhenger és a skinjector segítségével.
2, MEZO-VÉDELEM: orvosi mezo-terápiás kezelés utáni nyugtató, regeneráló kezelés vagy önálló bőr restrukturáló kúra. (regenerálás, anti-oxidáns védelem, feltöltés)
3, VITAMIN-KOKTÉL: egyedülálló bőrkorrekciós vitamin pótlás. Regenerálás, védelem, szabadgyök-megkötés.

Meso-Vit mezoterápiás eljárás fejlesztésekor tudatosan törekedtek arra, hogy maximálisan bőrbarát eljárást hozzanak létre. 100%-ig biztonságos, nem kell fájdalomcsillapítót használni az eljárás során, a kezelés nem fáj és nem okoz bevérzést! Hatékonysága a felhasznált formulák koncentrációjában, pontos adagolásában és a derma-roller szakszerű felhasználásban rejlik.

Indikáció:

megereszkedett, ráncos, elvékonyodott, irritált bőr kezelésére. Rosaceás bőr kezelésére is alkalmas, a Derma-Calm eljárással kombinálva!

Preventív kezelés esetén erősíti a bőr immunrendszerét. Orvosi mezoterápiás kezelés vagy gyulladt, irritált bőrfelület esetén azonnali nyugtató, regeneráló hatású. Újjáépíti a roncsolódott, károsodott szövetet, restrukturál.

 

Várható eredmény:

az arc kisimul, feltöltődik, a ráncok jelentősen csökkennek, a bőr élénkebbé és feszesebbé válik.

twitter share

Árlista

 

Kezeléseimet sok éves szakmai tapasztalatom és minőségi eszközök igénybevételével úgy alakítom, hogy közben igazodom bőröd igényeihez, esetleges egyéni kéréseidhez. Ennek fényében áraim tájékoztató jellegűek. A férfiak kozmetikai kezelésének lehetőségeiről és árairól érdeklődj telefonon vagy e-mailben.

Kovarcsik Detti kozmetikus

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kapcsolat:

Telefon: + 36 20 394 0002

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Back to Top