"Rá kellett jönnöm, hogy  amit elképzeltem, és ahogyan elképzeltem  az csak egy módon válhat valóra: ha önálló vállalkozásba kezdek."


A nyári pihenők befejeződtek és gőzerővel tértünk vissza az év közbeni munkarendbe. Újra korán kell kelnünk, egyensúlyozunk az időbeosztásunkkal, hogy a munka mellett minden más kötelezettségünkre maradjon időnk. Ilyenkor már nagyon távoli emléknek érezzük a nyaralási élményeinket.

Készültem Nektek egy új, a szabadság frissességét idéző, testet és lelket feltöltő kozmetikai kezeléssel.

Az ősz beköszöntével a nyári pihenés meghosszabbítását szeretném nyújtani Nektek a kozmetikában. Természetesen a kozmetikai masszázsé a főszerep. :)

A szokásostól eltérően a hát bőrének ápolásával kezdődik az "utazás". Gyengéd letisztítást követően "fehér arany" terápiát vetek be a természetesség jegyében.

A titok a Guérande-i sóban van, mely a speciális mikroklímájú Bretagne partvidékéről érkezik. Gyengéd sós-olajos masszázzsal táplálom a hát, a tarkó és a felkarok bőrét. Ezek testünk azon részei, amit magunk is nehezen érünk el amikor testápolóval kenjük magunkat, de milyen zavaró tud lenni amikor száraz, apró hámdarabkák akadályozzák a simaság érzetét. A kényeztetést kellemesen meleg törölközős lemosás követi, amit hidratáló záró emulzióval fejezek be.

Az őszi kezelés második részében az arc, nyak, dekoltázs és a karok elülső oldalainak ápolása következik. 

Arctejes letisztítást követően gyengéden átradírozom a bőrt és máris folytatom a kényeztetést. Tápláló, hatóanyagos kozmetikai masszázzsal szeretném felidézni a nyári pihenések nyugalmát, hogy újult erővel energiával teli tudjátok folytatni a mindennapjaitokat. Természetesen a bőrtípusnak és napszaknak  megfelelő záró emulzió felvitelével fejezem be az "utazást" .

Az Őszi kozmetikai kezelés időtartama 75 perc, ára 15 000 Ft. Előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon a 20/394-0002, vagy viberen. Facebookon is elérhető vagyok: https://www.facebook.com/kovarcsikdettikozmetika

A kezelés elemei nem cserélhetők, nem változtathatók. 

twitter share

Árlista

 

Kezeléseimet sok éves szakmai tapasztalatom és minőségi eszközök igénybevételével úgy alakítom, hogy közben igazodom bőröd igényeihez, esetleges egyéni kéréseidhez. Ennek fényében áraim tájékoztató jellegűek. A férfiak kozmetikai kezelésének lehetőségeiről és árairól érdeklődj telefonon vagy e-mailben.

Kovarcsik Detti kozmetikus

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kapcsolat:

Telefon: + 36 20 394 0002

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Back to Top