"Rá kellett jönnöm, hogy  amit elképzeltem, és ahogyan elképzeltem  az csak egy módon válhat valóra: ha önálló vállalkozásba kezdek."

A DNA VITAL kezelés az Ericson Laboratoire Paris hihetetlen erővel zajló kutatásfejlesztésének egy teljesen új, tudományos és innovatív iránya.

A friss és 100%-ig tiszta bőrgyógyászati-kozmetológiai újítások területéről kiindulva, hűen az Ericson Laboratoire orvosi megközelítéséhez hozta létre a DNA VITAL arckezelő termékcsaládot, amely:

- a sejtmag kicsiny világába kalauzolva keresi a megoldást a bőr idő előtt öregedésére,
- dermo-kozmetikai újítás, valódi hidat teremt a kozmetika és az orvostudomány között
- 100%-ig természetes, parabén- és mesterséges színezékmentes termékcsalád
- hipoallergén,
- hűtve vagy fagyasztva is tárolható.

Az új természetes, bőrbarát kozmetológiai koncepció magas minőséget és lenyűgöző hatékonyságot képvisel.

 

A kezelés célja:

Ezt a kezelést a fáradt, érett bőr tökéletes védelmére, a bőrszöveti öregedés lassítására és a bőrszöveti DNS maximális védelmére fejlesztették ki, egyedülálló antarktiszi hatóanyagok, kristálytiszta gleccservíz és sarkvidéki bogyós növényi kivonatok felhasználásával.

A kezelés sejtmegújító, sejtvédő, kollagénszintézis serkentő és erőteljesen anti-oxidáns hatású, véd a bőr öregedését gyorsító és károsító UVA és UVB sugarak ellen.

 

Miért fontos a DNS védelme?

Az élőlények minden sejtjének sejtmagjában megtalálható az a kódolt információ, amely meghatározza külsőnk, személyiségünk nagy részét, azaz a DNS. A DNS irányítja a sejtek működését, utasítja mit, mikor, hogyan állítson elő.

twitter share

Árlista

 

Kezeléseimet sok éves szakmai tapasztalatom és minőségi eszközök igénybevételével úgy alakítom, hogy közben igazodom bőröd igényeihez, esetleges egyéni kéréseidhez. Ennek fényében áraim tájékoztató jellegűek. A férfiak kozmetikai kezelésének lehetőségeiről és árairól érdeklődj telefonon vagy e-mailben.

Kovarcsik Detti kozmetikus

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kapcsolat:

Telefon: + 36 20 394 0002

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Back to Top