"Rá kellett jönnöm, hogy  amit elképzeltem, és ahogyan elképzeltem  az csak egy módon válhat valóra: ha önálló vállalkozásba kezdek."

A friss kaviár sejteket tartalmazó ampullák a kezelés esszenciái. Könnyen felszívódnak, egyedülálló összetételüknek köszönhetően serkentik a sejtmetabolizmust. Táplálják, regenerálják és feszesítik az érett bőrt. A kaviár sejt tartalmazza a sejtmembrán felépítéséhez és működéséhez szükséges összes elővegyületet!

A friss kaviár sejtek tápláló, aminosavakban és peptidekben gazdag fehérjekoktélt biztosítanak a bőr számára. A bőr fiatalságát biztosító összes forrást garantálják.

A Fresh caviar kezelés során használt rendkívül gazdag maszk kombinálja a kaviár kivonatot a hihetetlenül gazdag tengeri üledékes hatóanyagokkal, így helyreállítja a bőr fiatalságát. Magas ásványi anyag, nyomelem koncentráció jellemzi, ezért intenzíven regenerálja az érett, fáradt, megereszkedett bőrt. Biztosítja a sejtek energiaellátását, erősíti a bőrszövet struktúráját és mélyen regenerál.

twitter share

Árlista

 

Kezeléseimet sok éves szakmai tapasztalatom és minőségi eszközök igénybevételével úgy alakítom, hogy közben igazodom bőröd igényeihez, esetleges egyéni kéréseidhez. Ennek fényében áraim tájékoztató jellegűek. A férfiak kozmetikai kezelésének lehetőségeiről és árairól érdeklődj telefonon vagy e-mailben.

Kovarcsik Detti kozmetikus

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kapcsolat:

Telefon: + 36 20 394 0002

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Back to Top