"Rá kellett jönnöm, hogy  amit elképzeltem, és ahogyan elképzeltem  az csak egy módon válhat valóra: ha önálló vállalkozásba kezdek."

Elsősorban anti-aging kezeléseket végzek, csakis kiváló minőségű termékekkel.

Kezelés közben fontosnak tartom a pihenést és relaxációt, valamint, hogy a lehető legkellemesebben teljen el az a két óra, amit a vendégeim a kezelőágyamban töltenek.

A komplett kezelések mellett természetesen a hagyományos kozmetikai szolgáltatásokkal is állok vendégeim rendelkezésére.

Anti-aging

Az arcfiatalító, anti-aging kezelések eredményességét nemcsak a több, mint húsz éves tapasztalatom, a magas minőségű termékek használata, hanem az innovatív fejlesztésű eszközök bevezetése garantálja. Folyamatosan részt veszek képzéseken, oktatásokon, bemutatókon, hogy mindig naprakész legyek. 

Kezeléseim között találhatók különlegességek, mint például a friss kaviár sejteket tartalmazó esszenciák használata, vagy mint a LIFTMEE LED MASK egyedi fényterápiás anti-aging kezelés.

twitter share

Árlista

 

Kezeléseimet sok éves szakmai tapasztalatom és minőségi eszközök igénybevételével úgy alakítom, hogy közben igazodom bőröd igényeihez, esetleges egyéni kéréseidhez. Ennek fényében áraim tájékoztató jellegűek. A férfiak kozmetikai kezelésének lehetőségeiről és árairól érdeklődj telefonon vagy e-mailben.

Kovarcsik Detti kozmetikus

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kapcsolat:

Telefon: + 36 20 394 0002

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Back to Top