Helló 2020!

hello-2020

Igaz, már január közepén járunk, de bennem mára fogalmazódott meg az új év fontos mondanivalója. Valójában már évek óta hallom tőletek (a vendégeimtől) a tapasztalatokat, történeteket, csak valahogy soha nem éreztem úgy, hogy nekem erről beszélni, írni kellene.

Talán elcsépelten hangzik immár, de az idei mondat: „Legyünk zöldek!”

Mióta vállalkozó vagyok és nem alkalmazott, visszatérhettem egy régi elvemhez, hogy a magyar gyártók prémium termékeivel ápoljam vendégeim bőrét. Így a magyar vállalkozók Magyarországon gyártott, professzionális termékeit vásárolva például nem szennyezem a környezetet a többezer kilométerről importált, külföldi alapanyagok szállításának szennyeivel.

A személyre szabott kozmetikai szolgáltatás bevezetésével

nem a külföldi gyártók által meghatározott bőrtípusok szerint dolgozom, hanem a vendégeim valós igényei szerint, amit kozmetikai diagnosztizálással kezdek.

Mint kozmetikus, továbbra is szolgáltatok és nem értékesítek.

A vendégem és köztem, mint kozmetikus közötti bizalmi kapcsolatban nincs harmadik fél. Ezalatt értem azt, hogy sem más vendég, sem bármilyen területi képviselő által forgalmazott terméket nem promótálok és értékesítek.

Az idei évben azon leszek,

hogy a szőrtelenítés területén is magyar cég által gyártott és forgalmazott, új, természetesebb, és bőrbarát anyaggal tegyem simává bőrötöket.
Köszönöm minden vendégem belém vetett bizalmát, hálás vagyok Nektek, valóban fantasztikus érzés hogy engem választottatok a bőrötök ápolására. Igyekszem továbbra is a lehető legjobb tudásom szerint, csakis természetes és a bőr funkcionális működését támogató eljárásokkal a lehető legtöbbet megadni Nektek!


Kovarcsik Detti Kozmetika  |  Képek és szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak  ©  2015 - 2023.  |  Adatvédelmi tájékoztató  |  Az oldalt készítette: SzJev


Kovarcsik Detti Kozmetika
Képek és szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak  ©   2015 - 2023.
Adatvédelmi tájékoztató
Az oldalt készítette: SzJev