Gondolatok visszajáró vendégeimnek

kovarcsik-detti-kozmetika-03

Úgy érzem kötődés alakult ki közöttünk, mert én is minden alkalommal várom a látogatásodat, és a legjobb tudásom szerint szeretnélek szépíteni.

Megtisztelő a bizalmad és örülök, hogy szinte minden alkalommal sikerül pihenned és egyben feltöltődnöd is.

Mindezt a továbbiakban

egy új helyen tudom megadni Neked, de végre rugalmasabb tudok lenni az időpontokat illetően. Továbbá lehetőségem van a kezelési élményt fokozni, a hatóanyagok minőségét emelni. Mindennek eredményeként az elégedettségedet növelni.

Az új helyen biztosított a parkolásod, ám sajnos fizetős – rendezheted az automatánál, vagy amenyiben van, mobil applikációval.

A diszkréció garantált,

a megbeszélt időpontban továbbra is én fogadlak.

Immár fizethetsz bankkártyával, törzsvendégként akár átutalással is. Igény esetén személyre szabott fizetési konstrukciókat, csomagokat alakítok ki a szolgáltatások igénybevételére.  Az eredmény érdekében fontos a rendszeresség, így tudom tartani az állandó minőséget.

Szeretném, hogy ne érezd tehernek az új helyszínt. A jövőben azonban így áll módomban a diszkréciót megtartva fejlődnöm, és mindezt átadnom Neked. 

Továbbra is nagy-nagy szeretettel várlak, számítok Rád!  


Kovarcsik Detti Kozmetika  |  Képek és szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak  ©  2015 - 2023.  |  Adatvédelmi tájékoztató  |  Az oldalt készítette: SzJev


Kovarcsik Detti Kozmetika
Képek és szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak  ©   2015 - 2023.
Adatvédelmi tájékoztató
Az oldalt készítette: SzJev