Kompromisszum

kovarcsikdetti_main_17

Ahogy gyarapodik a születésnapjaink száma, úgy változik véleményünk is a kozmetikai és esztétikai kezelések, beavatkozások bevállalását illetően.

Valójában pont az a lényeg,

hogy a saját vonásaink, arckifejezésünk, tekintetünk maradjon a régi. A gravitáció hatása ne legyen érzékelhető. Mindez egy orvosesztétikai beavatkozással és hozzá a megfelelő kozmetikai kezeléssel már elérhető.

A mimikai ráncok blokkolásával csökkentjük a fáradtság és az éleslátás hiánya okozta erőltetett fókuszálást. Ugyanez jellemző akkor is, amikor az erős napfényben hunyorgunk. Mindezt a két szemöldök közti botox-kezeléssel érjük el. Blokkoljuk a szemöldök közti és a homlok izmok összehúzódását, így a migrénes fejfájást kialakulásának esélyét is csökkentjük. Tudatosan képtelenek vagyunk arra koncentrálni, hogy ne hunyorogjunk, ne erőltessük az éleslátást. Kozmetikai kezelések során mindig kilazítjuk az izmokat és elsimulnak a ráncok, de az első napfény hatására, vagy a napi stressz okozta rossz hangulat ismételten izomösszehúzódást okoz tudatalatt, és a nem kívánatos függőleges ráncok ismételten kialakulnak a szemöldökeink között. Ha ezeket az izmokat nem használjuk a ráncok sem alakulnak ki. Egy diszkrét botox beavatkozás nem változtatja meg a tekintetünket, de megőrzi a természetes vonásainkat, segít megőrizni élettel teli természetes vonásainkat.

Bevallom, hogy még a 40-es éveim elején is úgy gondoltam hogy bőven elég a rendszeres kozmetikai anti-aging kezelés, de így az 50 kapujában már belátom, hogy nincs az az alvásmennyiség és stresszmentes életvitel, ami ellenállna a mimikának és gravitációnak.

Az idei évet az #egymás hashtag hatására együtt kezdtük szakmabeli kollégáimmal. Rendszeresen jártunk és járunk jelenleg is egymás szépségipari szolgáltatásaira. Folyamatosan tanulunk egymástól és tapasztalunk.

Áprilisban megtörtént

életem első botox-kezelése és bio szálbehúzása is egyben. Legtöbb vendégem szerint fogytam, pedig csak picit vékonyodott az arcom, mert a bioszálak stimuláló hatására csökkent az arcom megereszkedése, nyitottabb lett a tekintetem. Valójában újra a régi önmagam lettem, ami az arcomat illeti.

A BB-Glow kozmetika kezelésnek

hála a bőrfelület is egységes színt kapott. Nos, így változik az esztétikai szemléltünk, véleményünk a éveink gyarapodásával. Amikor a saját bőrünkön tapasztaljuk a változásokat és a megfelelő szakemberre bízzuk a beavatkozásokat, nem kifeszített fényképarcunk lesz, hanem önmagunk valós érzéseit, vonásait tükrözi a tekintetünk.

Az eredményesség fő kitétele a szemléletváltás, rossz szokásaink tudatos csökkentése, életmódunk tudatos megreformálása. Mindez a kompromisszum, a jövő egészségvédelme.


Kovarcsik Detti Kozmetika  |  Képek és szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak  ©  2015 - 2023.  |  Adatvédelmi tájékoztató  |  Az oldalt készítette: SzJev


Kovarcsik Detti Kozmetika
Képek és szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak  ©   2015 - 2023.
Adatvédelmi tájékoztató
Az oldalt készítette: SzJev