"Rá kellett jönnöm, hogy  amit elképzeltem, és ahogyan elképzeltem  az csak egy módon válhat valóra: ha önálló vállalkozásba kezdek."

 

Ahogy gyarapodik a születésnapjaink száma, úgy változik véleményünk is a kozmetikai és esztétikai kezelések, beavatkozások bevállalását illetően.

 

Elsősorban mindenkinek a természetes megjelenés a fontos.

A 20-as 30-as éveinkben határozottan ragaszkodunk hozzá, hogy nekünk soha sem lesz botox kezelésünk, semmilyen plasztikai beavatkozásunk, mert fő természetesség. Persze csakis a kirívó eseteket látjuk, amikor már szinte múmmia tekintete lesz egy aktuális "sztárnak", és az arcmimikája megszűnik létezni. Természetesen ilyet senki sem szeretne, így helyből elítéljük az orvosesztétikai beavatkozásokat.

Valójában pont az a lényeg, hogy a saját vonásaink, arckifejezésünk, tekintetünk maradjon a régi.

A gravitáció hatása ne legyen érzékelhető. Mindez egy orvosesztétikai beavatkozással és hozzá a megfelelő kozmetikai kezeléssel már elérhető.

A mimikai ráncok blokkolásával csökkentjük a fáradtság és az éleslátás hiánya okozta erőltetett fókuszálást. Ugyanez jellemző akkor is, amikor az erős napfényben hunyorgunk. Mindezt a két szemöldök közti botox-kezeléssel érjük el. Blokkoljuk a szemöldök közti és a homlok izmok összehúzódását, így a migrénes fejfájást kialakulásának esélyét is csökkentjük. Tudatosan képtelenek vagyunk arra koncentrálni, hogy ne hunyorogjunk, ne erőltessük az éleslátást. Kozmetikai kezelések során mindig kilazítjuk az izmokat és elsimulnak a ráncok, de az első napfény hatására, vagy a napi stressz okozta rossz hangulat ismételten izomösszehúzódást okoz tudatalatt, és a nem kívánatos függőleges ráncok ismételten kialakulnak a szemöldökeink között. Ha ezeket az izmokat nem használjuk a ráncok sem alakulnak ki. Egy diszkrét botox beavatkozás nem változtatja meg a tekintetünket, de megőrzi a természetes vonásainkat, segít megőrizni élettel teli természetes vonásainkat.

Bevallom, hogy még a 40-es éveim elején is úgy gondoltam hogy bőven elég a rendszeres kozmetikai anti-aging kezelés, de így az 50 kapujában már belátom, hogy nincs az az alvásmennyiség és stresszmentes életvitel, ami ellenállna a mimikának és gravitációnak.

Az idei évet az #egymás hashtag hatására együtt kezdtük szakmabeli kollégáimmal. Rendszeresen jártunk és járunk jelenleg is egymás szépségipari szolgáltatásaira. Folyamatosan tanulunk egymástól és tapasztalunk.

Áprilisban megtörtént életem első botox-kezelése és bio szálbehúzása is egyben.

Legtöbb vendégem szerint fogytam, pedig csak picit vékonyodott az arcom, mert a bioszálak stimuláló hatására csökkent az arcom megereszkedése, nyitottabb lett a tekintetem. Valójában újra a régi önmagam lettem, ami az arcomat illeti.

A BB-Glow kozmetika kezelésnek hála a bőrfelület is egységes színt kapott.

Nos, így változik a szemléltünk, véleményünk a éveink gyarapodásával. Amikor a saját bőrünkön tapasztaljuk a változásokat és a megfelelő szakemberre bízzuk a beavatkozásokat, nem kifeszített fényképarcunk lesz, hanem önmagunk valós érzéseit, vonásait tükrözi a tekintetünk.

Az eredményesség fő kitétele a szemléletváltás, rossz szokásaink tudatos csökkentése, életmódunk tudatos megreformálása. Mindez a kompromisszum, a jövő egészségvédelme.

twitter share

Kovarcsik Detti kozmetikus

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kapcsolat:

Telefon: + 36 20 394 0002

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Back to Top