"Rá kellett jönnöm, hogy  amit elképzeltem, és ahogyan elképzeltem  az csak egy módon válhat valóra: ha önálló vállalkozásba kezdek."

 

Vendégeim a kezelések végeztével a tükörbe nézve elégedetten mosolyognak, és az érkezési állapothoz képest látványos változást állapítanak meg.

Köszönhető mindez a magas hatóanyagtartalmú és jó minőségű termékeknek melyekkel dolgozom. Nagy szerepe van a majd két órányi relaxációnak, amikor az agyunk is pihen és nem kell figyelnünk, aggódnunk, döntéseket hoznunk. Még tovább is sorolhatnám azokat a stresszfaktorokat, melyeknek a mimikai ráncaink kialakulására is van közvetve hatása.

A kezelésekhez Led-Maszkot is használok, melynek lézerdiódái támogatják a hatóanyagok beépülését, jótékony hatásait és stimulálja bőrünk funkcionális működését. A hatás pedig 1-2 nap múlva tetőzik, majd folyamatosan visszaáll az életvitelünknek megfelelő állapotba.

Mert én, a kozmetikus nem vagyok varázsló. Az arcunk, a bőrünk a saját életvitelünket tükrözi. A testünkkel, szervezetünkkel való törődésünk elengedhetetlen. Az öregedés minden embert érintő folyamat, melynek látható jegyei elsősorban az arcunkon mutatkoznak. Egy-egy kampányszerű látogatás a kozmetikusunknál szinte csodát tesz, de magunknak is tennünk kell nap mint nap az eredmény fenntartásáért. 

Példaként szeretném felhozni, mikor sportban, vagy fogyókúrában elérjük a vágyott eredményt, majd folytatjuk a felkészülési vagy a kúra megkezdése előtti életvitelünket, a számunkra előnyös változást elért testünk, szinte észrevétlenül, de elveszti sportos dinamizmusát és előnyös formáját. 

Egy a magunknak jól kialakított életvezetési program, amikor tudatosan megszervezzük a napi kötelezettségeinket, már kevesebb stressznek tesszük ki magunkat,. Bekalkuláljuk az esetleges dugót, vagy bármi problémát, de nem felhúzzuk magunkat hanem a probléma megoldására törekszünk. Ezzel már a mimikai ráncaink simításáért is sokat teszünk! ;) 

Visszatérve az eredeti kérdésre, a válasz: RAJTUNK ÁLL MEDDIG TART!  

A folyamatos törődésen van a hangsúly, hidratáltság, fényvédelem, tudatos életmód.

twitter share

Kovarcsik Detti kozmetikus

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kapcsolat:

Telefon: + 36 20 394 0002

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Back to Top