"Rá kellett jönnöm, hogy  amit elképzeltem, és ahogyan elképzeltem  az csak egy módon válhat valóra: ha önálló vállalkozásba kezdek."

 

Bőrünk átlagosan 28 naponként újul meg. Szinte észrevétlenül, de fokozatosan válnak le a hámsejtjeink miközben az új "bőr" már kialakulóban van alatta. Ez egy jól összehangolt természetes folyamat, amit külső és belső tényezők is befolyásolhatnak. Tudatos életmóddal és folyamatos kontrollal magunk is csökkenthetjük az oxidatív stressz okozta fokozottabb sejtkárosodást.

Ebbe tartozik a napozásnak kitett bőrfelszín megóvása, melyen az öregedés látható jeleit (pigmentfoltok, ráncok, dehidratáltság) már harmincas éveink elején tapasztalhatjuk magunkon. Akár dohányzás is felgyorsítja a bőr öregedését, ilyenkor szürke-fakó a bőrfelszín, fáradt a megjelenés. Ezek a "sérülések" felborítva a természetes rendszert növelik a szabad gyökök számát, ezáltal lassítják a bőr megújulását, mely egyenesen a bőr korai öregedéséhez vezet.

A Cell-Detox kezeléssel sejtszinten méregtelenítjük a bőrt. A fermentációval előállított candida saitoana gomba és tengeri plankton kivonat együttes hatásával hozzájárul arcbőrünk természetes méregtelenítéséhez. 

A fényterápiás kozmetikai kezelés metódusának sorrendje nem a már megszokott módon történik. 

Természetesen a bőr előkészítése elengedhetetlen.

Moringa kivonatban gazdag géllel és tonikkal tisztítom le az arc, nyak és dekoltázs bőrét hidroabráziós eszköz használatával. Majd, az enzimes peeling hatóidejének letelte után kezdődik is a sejtszintű méregtelenítés első lépése, amikor  Cell-Detox szérumot viszek fel arc bőrére. A 10 perces hatóidő alatt már a Liftmee Ledmaszk is bevetésre kerül, fokozva a szérum jótékony hatását. Ezután a hidratáló és feszesítő krémmaszkkal folytatom a kezelést. Ez a finom pakolás már anti-aging és hidratáló hatóanyagokat is tartalmaz, hiszen a méregtelenítés mellett továbbra is fontos a hidratáció, és a bőr funkcionális működéséhez szükséges elixírek megléte. Ismételten felkerül az "álarc" is. A fotorejuvenáló kezelés hatóideje 40 perc, de ez nem 40 perc mozdulatlan fekvést jelent!!!  Mindeközben, szinkronban a fényterápiás kezeléssel a karok, kezek és a vállak masszírozása történik. Majd egy rezgőfejes eszközzel már elkezdjük a méregtelenítő masszázst is, hogy a nyirokkeringést is "felrázzuk".

A kezelést hagyományos kozmetikai masszázzsal fejezem be.

Záró emulziónak a Cell-detox nappali hidratálóját használom, hogy fokozzam a kezelés hatását.

A kezelés időtartama 120 perc, ára: 24.500,- Ft.

twitter share

Kovarcsik Detti kozmetikus

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kapcsolat:

Telefon: + 36 20 394 0002

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Back to Top