"Rá kellett jönnöm, hogy  amit elképzeltem, és ahogyan elképzeltem  az csak egy módon válhat valóra: ha önálló vállalkozásba kezdek."

 

A hidegebb évszakok beköszöntével nem csak arcbőrünk, hanem kézfejünk is igényli a plusz ápolást. Ismerős a kipirosodó, feszülő, a kézháton már-már fájdalmas, szinte véresre repedezett bőrkép? A kozmetikai kezelés időtartama alatt paraffinos kézápolással - mélyen hidratáló és jótékony hatóanyagokkal ellátott "kesztyűt" viselve - előzzük meg a hideg szeles idő okozta viszkető kézszárasságot.

Az ápolást bőrfertőtlenítéssel kezdem. Következik jojoba szemcséket tartalmazó, gyengéden hámlasztó radír, mely után kollagén és elasztán tartalmú krémes pakolást masszírozok az egész kézfejre. A legkellemesebb pillanata az ápolásnak amikor a finoman meleg, folyékony levendulaolajos paraffinba egymás után kétszer belemártom a kézfejeteket. Így az két rétegben teljesen légmentes viaszos réteget képez. Kézfejeteket eldobható védőtasakba és frottír bélelt kesztyűbe gondosan bebugyolálva, folyamatosan melegen tartva szinte bediffundálnak az értékes hatóanyagok a bőrbe.

A kozmetikai kezelés alatt nem okoz kényelmetlenséget, hogy átmenetileg a kezünket nem tudjuk használni, hiszen  egyébként is egy relaxált állapotban vagyunk. A kezeink ápolásával pedig csak fokozzuk a pihentető kikapcsolódást.

A rituálé befejeztével az eldobható nylonnal együtt higiénikusan eltávolítom a paraffint. A puha tapintás még kézmosás után is sokáig érezhető marad. Az érdes érintés, a fájdalmasan húzó érzés pedig sokáig csak a múlté.

twitter share

Kovarcsik Detti kozmetikus

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kapcsolat:

Telefon: + 36 20 394 0002

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Back to Top