"Rá kellett jönnöm, hogy  amit elképzeltem, és ahogyan elképzeltem  az csak egy módon válhat valóra: ha önálló vállalkozásba kezdek."

Az arctejes letisztítás után tonikos hydroabrázióval frissítem fel az arc-nyak és dekoltázs bőrét, ezzel előkészítem az enzimes mélytísztító pakoláshoz. A mikrocirkulációt serkentő, a bőrlégzést és az anyagcserét fokozó hatású illóolajokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Használata után megújul a bőr és  hatékonyabban  szívódnak fel a csokoládé és vanília értékes hatóanyagai.

A pakolást langyos vizes mosdókesztyűvel lemosom, majd E és F vitaminban gazdag kakaó és vanília kivonatos szérumot ultahangozok. Fokozva a már szinte cukrászdai hangulatot csokoládés masszázzsal folytatom a kényeztetést. A csokoládés pakolás alatt pedig a szokásos váll-kar és kézfejmasszázs koronázza meg a hangulatot. Egy nehéz nap után,vagy akár egy szürke esős nap is garantáltan boldogsághormonnal tölt fel a kezelés, minden kellemetlen mellékhatás nélkül. 

twitter share

Kovarcsik Detti kozmetikus

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kapcsolat:

Telefon: + 36 20 394 0002

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Back to Top