"Rá kellett jönnöm, hogy  amit elképzeltem, és ahogyan elképzeltem  az csak egy módon válhat valóra: ha önálló vállalkozásba kezdek."

 

Az európai, Németországban gyártott fényterápiás maszk kezelési protokolljához speciálisan a Ledmaszkhoz fejlesztett - és szintén német - Wellmaxx termékeit használom. A fényterápiás maszk alkalmazása lehetővé teszi, hogy nagyobb hatóanyagmennyiség épüljön a bőrbe. Így a szokottnál több szérumot, krémet használok. Ahogy a bőrötök megkívánja, akár menet közben is pótolom az értékes hatóanyagokat a lehető legjobb eredmény érdekében.  

A kezelés leírása:

  • Hyarulont és D-panthenolt tartalmazó, micelláris all-in-one alapos tisztítást követően az aktív peptides enzim peelinget viszem fel az arcra, és mindjárt a LedMaszkot is felhelyezem. Így már a bőr előkészítésében aktívan használom a maszkot. A 10 perces hatóidő letelte után langyos vízzel lemosom a pillinget és jöhet is a kényeztetés. :)
  • Hatóanyagokban gazdag aktív peptides masszázzsal hangolódunk rá a különleges kezelésre. A masszázskrém fehérje komponenseket tartalmaz, melyek támogatják a bőrünk funkcióit, intelligens bőröregedésgátló stratégiát biztosítanak. 
  • Arcunk kritikus pontjaira aktív szérumot viszek fel. A legtöbb esetben a szemöldökök közti területre, de a felső ajkak apró ráncocskáira is - személyre szabottan ahol szükséges. A szemkörnyék laza kötőszöveteire pedig intenzív szemkörnyék feszesítő krémet teszek. A cellular lift bőrfiatalító luxusmaszkjával fedem le az arcot, mely gondoskodik a bőr hidratációjának és feszességének megtartásáról, egy erős anti-aging hatást garantál.
  • A szokásostól eltérően a hatóidő 40 perc, mindez a LIFTMEE LED fotorejuvenáló maszkkal együttesen. Tehát a szérumok, a pakolás, és a ledmaszk egyidőben lesz az arcotokon.
  • A wellness élmény fokozására mindeközben a dekoltázsotok, karotok kellemes masszázst kap. Továbbra is azt vallom, hogy a kezelés élményét megkoronázza a masszázs, mely egy aktív pihentető kikapcsolódást is nyújt hozzájárulva az azonnali látványos eredményhez.
  • Ez a rengeteg hatóanyag a negyvenedik perc végére teljesen felszívódik,így a végén még a napszaknak megfelelően záró emulziót is viszek fel. 

 

A pakolás tasakjában marad még hatóanyag. Ezt gondosan visszazárva a kezelés után magatokkal viszitek, mert a következő napokban ahogy időtök engedi, otthon újra feltehetitek az arcotokra. Egy kellemes fürdő alatti utóápolásnak teljesen tökéletes.

Azonnali és látványos lesz az eredmény, a kezelés után "nem férek el a bőrömben" érzetetek lesz, és tömörebbnek érzitek az arcotok kötőszövetét. 

A Liftmee Led fotorejuvenáló kezelés ára 24 500 Ft, az időtartama 90 perc.

 

twitter share

Kovarcsik Detti kozmetikus

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kapcsolat:

Telefon: + 36 20 394 0002

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Back to Top