"Rá kellett jönnöm, hogy  amit elképzeltem, és ahogyan elképzeltem  az csak egy módon válhat valóra: ha önálló vállalkozásba kezdek."


A nyári pihenők befejeződtek és gőzerővel tértünk vissza az év közbeni munkarendbe. Újra korán kell kelnünk, egyensúlyozunk az időbeosztásunkkal, hogy a munka mellett minden más kötelezettségünkre maradjon időnk. Ilyenkor már nagyon távoli emléknek érezzük a nyaralási élményeinket.

Készültem Nektek egy új, a szabadság frissességét idéző, testet és lelket feltöltő kozmetikai kezeléssel.

Az ősz beköszöntével a nyári pihenés meghosszabbítását szeretném nyújtani Nektek a kozmetikában. Természetesen a kozmetikai masszázsé a főszerep. :)

A szokásostól eltérően a hát bőrének ápolásával kezdődik az "utazás". Gyengéd letisztítást követően "fehér arany" terápiát vetek be a természetesség jegyében.

A titok a Guérande-i sóban van, mely a speciális mikroklímájú Bretagne partvidékéről érkezik. Gyengéd sós-olajos masszázzsal táplálom a hát, a tarkó és a felkarok bőrét. Ezek testünk azon részei, amit magunk is nehezen érünk el amikor testápolóval kenjük magunkat, de milyen zavaró tud lenni amikor száraz, apró hámdarabkák akadályozzák a simaság érzetét. A kényeztetést kellemesen meleg törölközős lemosás követi, amit hidratáló záró emulzióval fejezek be.

Az őszi kezelés második részében az arc, nyak, dekoltázs és a karok elülső oldalainak ápolása következik. 

Arctejes letisztítást követően gyengéden átradírozom a bőrt és máris folytatom a kényeztetést. Tápláló, hatóanyagos kozmetikai masszázzsal szeretném felidézni a nyári pihenések nyugalmát, hogy újult erővel energiával teli tudjátok folytatni a mindennapjaitokat. Természetesen a bőrtípusnak és napszaknak  megfelelő záró emulzió felvitelével fejezem be az "utazást" .

Az Őszi kozmetikai kezelés időtartama 75 perc, ára 15 000 Ft. Előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon a 20/394-0002, vagy viberen. Facebookon is elérhető vagyok: https://www.facebook.com/kovarcsikdettikozmetika

A kezelés elemei nem cserélhetők, nem változtathatók. 

twitter share

Kovarcsik Detti kozmetikus

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kapcsolat:

Telefon: + 36 20 394 0002

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Back to Top