"Rá kellett jönnöm, hogy  amit elképzeltem, és ahogyan elképzeltem  az csak egy módon válhat valóra: ha önálló vállalkozásba kezdek."

Tombol a nyár, és a napsütéses órák számai összeadódnak. Bár csak évek múltán hagynak látható nyomokat az arcunkon és dekoltázsunkon, azonban addigra már csak drasztikus orvosi beavatkozással "gyógyíthatóak". Így viszont már nagy eséllyel hegesedéssel is járhatnak.

Az  arcunk nap mint nap, télen és nyáron is fedetlen. Megelőzéssel és hozzáértő, helyes kezeléssel megőrizhetjük természetes vonásainkat, a foltok kialakulásának lehetőségét minimálisra csökkentve. 

Rossz beidegződés, hogy akinek nem barna az arca az sápadt, és beteges a kinézete. Egy jól megformált szemöldök meleg barna árnyalatra festve, a fekete szempillák finom arcpírral és talán egy kevéske szájfénnyel is vidám, sugárzó tekintetet varázsol nekünk.

Kényeztető és regeneráló nyári személyre szabott kozmetikai kezeléssel várlak benneteket, mely tartalmaz igény szerinti szemöldök formázást-festést, szempillafestést, bőrtípusnak megfelelő letisztítást. Gyengéd hámlasztást, amit hatóanyagos arc és dekoltázsmasszázs követ kiegészítve kényeztető váll-kar és kézfejmasszázzsal, frissítő tonizálással. Lezárásként bőrtípusnak és napszaknak megfelelő záró emulzió kerül felvitelre. Igény szerint a szemöldököt távozás előtt átporozom és a "hegyi levegőt", szájfényt, szempillaspirált is bevetem a tökéletes összhatás érdekében. :) 

A regeneráló nyári kozmetikai kezelés időtartama 75 perc és ára 15.000.- Ft. Szeptember 10-ig igényelhető, előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon a 20/394-0002, vagy viberen. Facebookon is elérhető vagyok: https://www.facebook.com/kovarcsikdettikozmetika.

Ne feledd, a nyári regeneráló, kényeztető  kozmetikai kezelés csak szeptember 10-ig vehető igénybe. A kezelés elemei nem cserélhetők, nem változtathatók. 

 

twitter share

Kovarcsik Detti kozmetikus

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kapcsolat:

Telefon: + 36 20 394 0002

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Back to Top