"Rá kellett jönnöm, hogy  amit elképzeltem, és ahogyan elképzeltem  az csak egy módon válhat valóra: ha önálló vállalkozásba kezdek."

A friss kaviár sejteket tartalmazó ampullák a kezelés esszenciái. Könnyen felszívódnak, egyedülálló összetételüknek köszönhetően serkentik a sejtmetabolizmust. Táplálják, regenerálják és feszesítik az érett bőrt. A kaviár sejt tartalmazza a sejtmembrán felépítéséhez és működéséhez szükséges összes elővegyületet!

A friss kaviár sejtek tápláló, aminosavakban és peptidekben gazdag fehérjekoktélt biztosítanak a bőr számára. A bőr fiatalságát biztosító összes forrást garantálják.

A Fresh caviar kezelés során használt rendkívül gazdag maszk kombinálja a kaviár kivonatot a hihetetlenül gazdag tengeri üledékes hatóanyagokkal, így helyreállítja a bőr fiatalságát. Magas ásványi anyag, nyomelem koncentráció jellemzi, ezért intenzíven regenerálja az érett, fáradt, megereszkedett bőrt. Biztosítja a sejtek energiaellátását, erősíti a bőrszövet struktúráját és mélyen regenerál.

twitter share

Kovarcsik Detti kozmetikus

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kapcsolat:

Telefon: + 36 20 394 0002

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Back to Top