"Rá kellett jönnöm, hogy  amit elképzeltem, és ahogyan elképzeltem  az csak egy módon válhat valóra: ha önálló vállalkozásba kezdek."

Úgy érzem kötődés alakult ki közöttünk, mert én is minden alkalommal várom a látogatásodat, és a legjobb tudásom szerint szeretnélek szépíteni.

Megtisztelő a bizalmad és örülök, hogy szinte minden alkalommal sikerül pihenned és egyben feltöltődnöd is.

Mindezt a továbbiakban egy új helyen tudom megadni Neked, de végre rugalmasabb tudok lenni az időpontokat illetően. Továbbá lehetőségem van a kezelési élményt fokozni, a hatóanyagok minőségét emelni. Mindennek eredményeként az elégedettségedet növelni.

Az új helyen biztosított a parkolásod, és természetesen nem kell bajlódnod az automatákkal és mobilos fizetési megoldásokkal. A diszkréció garantált, a megbeszélt időpontban továbbra is én fogadlak.

Terveim közt szerepel a fizetési módok lehetőségeinek bővítse, értem ezalatt a kafetéria juttatások elfogadását is (szépkártya, erzsébet utalvány). Személyre szabott fizetési konstrukciókat alakítok ki a szolgáltatások igénybevételére.  Az eredmény érdekében fontos a rendszeresség, így tudom tartani az állandó minőséget.

Szeretném, hogy ne érezd tehernek az új és távolabbi helyszínt. A jövőben azonban így áll módomban a diszkréciót megtartva fejlődnöm, és mindezt átadnom Neked. 

Továbbra is nagy-nagy szeretettel várlak, számítok Rád!  

 

Detti

twitter share

Figyelmetekbe ajánlom:

Intenzív, high-tech arckezelési csomag

 

A 2020-as év számomra a fejlődés, és az új high tech kozmetikai eljárások bevezetésének az éve is. Már év eleje óta tervezgettem - nyáron pedig teszteltem - egy innovatív, személyreszabott kezeléssorozatot, amely immár megérett a bevezetésre.

Kovarcsik Detti kozmetikus

  • Gondolatok visszajáró vendégeimnek

    Úgy érzem kötődés alakult ki közöttünk, mert én is minden alkalommal várom a látogatásodat, és a legjobb tudásom szerint szeretnélek szépíteni.

     
  • Néhány sor leendő vendégeimnek

    Mire számíthatsz amennyiben az én tudásomra és kezeimre bízod a bőröd szépségét? Elsősorban diszkrécióra. Mindig mindent velem fogsz megbeszélni, nincs recepciós, asszisztens, online is elérhető vagyok és rendelkezésre állok.

     

   

Balogh Anita

     

Öt csillag!

Kata Rozsas

     

Öt csillag!

Szilvia Losonczi

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kapcsolat:

Telefon: + 36 20 394 0002

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Back to Top