"Rá kellett jönnöm, hogy  amit elképzeltem, és ahogyan elképzeltem  az csak egy módon válhat valóra: ha önálló vállalkozásba kezdek."

Úgy érzem kötődés alakult ki közöttünk, mert én is minden alkalommal várom a látogatásodat, és a legjobb tudásom szerint szeretnélek szépíteni.

Megtisztelő a bizalmad és örülök, hogy szinte minden alkalommal sikerül pihenned és egyben feltöltődnöd is.

Mindezt a továbbiakban egy új helyen tudom megadni Neked, de végre rugalmasabb tudok lenni az időpontokat illetően. Továbbá lehetőségem van a kezelési élményt fokozni, a hatóanyagok minőségét emelni. Mindennek eredményeként az elégedettségedet növelni.

Az új helyen biztosított a parkolásod, és természetesen nem kell bajlódnod az automatákkal és mobilos fizetési megoldásokkal. A diszkréció garantált, a megbeszélt időpontban továbbra is én fogadlak.

Terveim közt szerepel a fizetési módok lehetőségeinek bővítse, értem ezalatt a kafetéria juttatások elfogadását is (szépkártya, erzsébet utalvány). Személyre szabott fizetési konstrukciókat alakítok ki a szolgáltatások igénybevételére.  Az eredmény érdekében fontos a rendszeresség, így tudom tartani az állandó minőséget.

Szeretném, hogy ne érezd tehernek az új és távolabbi helyszínt. A jövőben azonban így áll módomban a diszkréciót megtartva fejlődnöm, és mindezt átadnom Neked. 

Továbbra is nagy-nagy szeretettel várlak, számítok Rád!  

 

Detti

twitter share

Figyelmetekbe ajánlom:

Intenzív, high-tech arckezelési csomag

 

A 2020-as év számomra a fejlődés, és az új high tech kozmetikai eljárások bevezetésének az éve is. Már év eleje óta tervezgettem - nyáron pedig teszteltem - egy innovatív, személyreszabott kezeléssorozatot, amely immár megérett a bevezetésre.

Kovarcsik Detti kozmetikus

  • Gondolatok visszajáró vendégeimnek

    Úgy érzem kötődés alakult ki közöttünk, mert én is minden alkalommal várom a látogatásodat, és a legjobb tudásom szerint szeretnélek szépíteni.

     
  • Néhány sor leendő vendégeimnek

    Mire számíthatsz amennyiben az én tudásomra és kezeimre bízod a bőröd szépségét? Elsősorban diszkrécióra. Mindig mindent velem fogsz megbeszélni, nincs recepciós, asszisztens, online is elérhető vagyok és rendelkezésre állok.

     

   

Balogh Anita

     

Köszi szépen a tegnapi kényeztetést. Szuper voltal, marciusban talalkozunk ujra.

Violeta Paspaleva

     

Az egyik legkiválóbb szakember! Emberileg, szakmailag is megbízható, korrekt........ és mindent a vendégért elképzelése felülmúlhatatlan!

Marta Bartus

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kapcsolat:

Telefon: + 36 20 394 0002

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Back to Top