"Rá kellett jönnöm, hogy  amit elképzeltem, és ahogyan elképzeltem  az csak egy módon válhat valóra: ha önálló vállalkozásba kezdek."

 

A közelmúltban egy fantasztikus továbbképzésen vettem részt, ahol az aromaterápiás kozmetikai arckezelésekről tanultam. Továbbra is fontos, hogy a termékek, amiket a bőrötökre használok parabénmentesek legyenek - de az aromaterápia nálam egy új vonal. Csakis természetes növényi eredetű, hidegen sajtolt olajokkal, illóolajokkal dolgozom, amely ápolja a bőrt és a lelket is. 

A másik - számomra fontos tényező -, hogy ezen termékek teljes palettája Magyarországon készül egy családi vállalkozás keretein belül. Emlékeztek még a Bánfi hajszeszre vagy a Cserszömörcés szájvízre? A Balzsamlabor termékei a nyolcvanas években ezzel debütáltak. Mostanra  professzionális kozmetikai termékeket gyártanak "gondolkodó, kreatív kozmetikusok" számára. Véleményem szerint nincs két egyforma kezelés, minden vendégemnek az adott helyzetben és pillanatban más-más kezelési eljárásra van szüksége - ehhez pedig nagyszerű partner a jól variálható termékcsalád.

Az aromaterápiás kezelés célja, hogy a lehető legtermészetesebb módon kényeztesse bőrünket és a lelkünket, miközben jótékonyan hat a limbikus rendszerünkre, amely a szervezetünk emocionálisan érintett területeit irányítja. 

 

Az aromaterápiás kezelés folyamata

Az aromaterápiás,kényeztető arckezelés arctisztító tejjel kezdődik, mely tartalmaz oliva-jojoba-citrom-cédrus és borsmenta olajat. Ezt frissítő tonik követ.

Gyors mozdulatokkal az aromaterápiás kiegyensúlyozó, komplex, gazdag hatóanyagát viszem az arcbőrötökre, mely jojoba-mandula-geránium-levendula és ylang-ylang olajat tartalmaz az E, F és A-vitamin mellett.

A különleges kezelés folytatásában Ti döntitek el hogy milyen masszázzsal kényeztesselek. Fűszerrel a varázslatos kelet, vagy a vidéki kert hangulatát hozzuk felszínre. Akár a nyaralások mediterrán szieszta nyugalmát is megidézhetjük egy masszázs erejéig. A választás a Tiétek, amelyik hangulat közelebb áll hozzátok. :) A masszázst megspékeljük sós, illóolajos meleg batyumasszázzsal is, mert ami jó azt csak fokozni lehet! ;) 

Sejtregeneráló, revitalizáló, feszesítő hatású növényi kivonatokat és illóolajokat, frissítő, tonizáló rózsa-és narancsvirágvizet, valamint speciális, tápláló, hidratáló és bőrkondicionáló zablisztet tartalmazó krémes pakolással folytatódik a kezelés, miközben a karotok és kézfejetek élvezi tovább a masszázs hatását.

A különleges aromaterápiás "utazás" után záró emulzióként egy frissítő, tonizáló hatású hidrogélt viszek fel, mely méltó befejezése a finom illóolajok fűszeres világában tett kozmetikai "kirándulásnak"

twitter share

Figyelmetekbe ajánlom:

Intenzív, high-tech arckezelési csomag

 

A 2020-as év számomra a fejlődés, és az új high tech kozmetikai eljárások bevezetésének az éve is. Már év eleje óta tervezgettem - nyáron pedig teszteltem - egy innovatív, személyreszabott kezeléssorozatot, amely immár megérett a bevezetésre.

Kovarcsik Detti kozmetikus

  • Gondolatok visszajáró vendégeimnek

    Úgy érzem kötődés alakult ki közöttünk, mert én is minden alkalommal várom a látogatásodat, és a legjobb tudásom szerint szeretnélek szépíteni.

     
  • Néhány sor leendő vendégeimnek

    Mire számíthatsz amennyiben az én tudásomra és kezeimre bízod a bőröd szépségét? Elsősorban diszkrécióra. Mindig mindent velem fogsz megbeszélni, nincs recepciós, asszisztens, online is elérhető vagyok és rendelkezésre állok.

     

    

Nagyon jó szakember a Detti, mindenkinek csak ajánlani tudom! :)

Ildiko Ballok

    

Reisz Gabriella

     

Dettinél egy kezelés feltöltődés, kikapcsolódás, szépülés, fiatalodás! Az az idő, amit nála töltök, rólam szól; enyém a figyelme, az ideje, a szakértelme. Igényes a munkájára és a kozmetikumokra, amikkel dolgozik. És imádom, hogy mindig újít, nyitott az újdonságokra!
Mindig jó érzéssel jövök ki, még a gyanta után is! Ajánlom mindenkinek!

Brigitta Vereczkei

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kapcsolat:

Telefon: + 36 20 394 0002

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Back to Top