"Rá kellett jönnöm, hogy  amit elképzeltem, és ahogyan elképzeltem  az csak egy módon válhat valóra: ha önálló vállalkozásba kezdek."

Az arctejes letisztítás után tonikos hydroabrázióval frissítem fel az arc-nyak és dekoltázs bőrét, ezzel előkészítem az enzimes mélytísztító pakoláshoz. A mikrocirkulációt serkentő, a bőrlégzést és az anyagcserét fokozó hatású illóolajokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Használata után megújul a bőr és  hatékonyabban  szívódnak fel a csokoládé és vanília értékes hatóanyagai.

A pakolást langyos vizes mosdókesztyűvel lemosom, majd E és F vitaminban gazdag kakaó és vanília kivonatos szérumot ultahangozok. Fokozva a már szinte cukrászdai hangulatot csokoládés masszázzsal folytatom a kényeztetést. A csokoládés pakolás alatt pedig a szokásos váll-kar és kézfejmasszázs koronázza meg a hangulatot. Egy nehéz nap után,vagy akár egy szürke esős nap is garantáltan boldogsághormonnal tölt fel a kezelés, minden kellemetlen mellékhatás nélkül. 

twitter share

Figyelmetekbe ajánlom:

Intenzív, high-tech arckezelési csomag

 

A 2020-as év számomra a fejlődés, és az új high tech kozmetikai eljárások bevezetésének az éve is. Már év eleje óta tervezgettem - nyáron pedig teszteltem - egy innovatív, személyreszabott kezeléssorozatot, amely immár megérett a bevezetésre.

Kovarcsik Detti kozmetikus

  • Gondolatok visszajáró vendégeimnek

    Úgy érzem kötődés alakult ki közöttünk, mert én is minden alkalommal várom a látogatásodat, és a legjobb tudásom szerint szeretnélek szépíteni.

     
  • Néhány sor leendő vendégeimnek

    Mire számíthatsz amennyiben az én tudásomra és kezeimre bízod a bőröd szépségét? Elsősorban diszkrécióra. Mindig mindent velem fogsz megbeszélni, nincs recepciós, asszisztens, online is elérhető vagyok és rendelkezésre állok.

     

     

Öt csillag!

Kata Rozsas

     

Igenyes es baratsagos kornyezet szaktudassal egybeszove. Ennel tobb nem is kell a kozmetikai kezeleshez. Batran es nyugodtan jelentkezzetek Dettihez.

Mirella Beatrix

     

Öt csillag!

Szilvia Losonczi

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kapcsolat:

Telefon: + 36 20 394 0002

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Back to Top