"Rá kellett jönnöm, hogy  amit elképzeltem, és ahogyan elképzeltem  az csak egy módon válhat valóra: ha önálló vállalkozásba kezdek."

A hidroabráziós készülék kezelőfeje másodpercenként több tízezer rezgést bocsát ki, mely a nedvesített bőrfelülettel érintkezve kíméletesen választja le az elhalt szarulemezkéket, felületi szennyeződéseket, mirigyváladékot és bomlástermékeket. A pólusok felszínhez közeli szakaszát eredményesen tisztítja, így segítve a bőr funkcionális működését, a faggyú bőrfelszínre ürülésének természetes folyamatát.

A kezelés hatékonyságának fokozására nem "simán" vizet használok. Az adott kozmetikai kezelés tonikos oldatát ecsettel viszem fel az arcra a hidroabrázió használata közben, hogy a lehető legtökéletesebben készítsem elő a bőrt az aktív hatóanyagok befogadására. Az arcbőr keringése és oxigenizációja élénkül, a hajszálerek áteresztőképessége megnő. Ez az állapot megfelelő előfeltételt biztosít az öregedéssel járó bőrtünetek kozmetikai kezeléséhez.

A hidroabrázió a kezelés része, önmagában nem elegendő. A kozmetikai kezelésekben történő használata nem terheli meg a végösszeget! 

A kezelési metódusok egymásra épülnek, minden vendéggel személyre szabottan az ingyenes konzultáción megbeszéltek alapján. :)

twitter share

Figyelmetekbe ajánlom:

Intenzív, high-tech arckezelési csomag

 

A 2020-as év számomra a fejlődés, és az új high tech kozmetikai eljárások bevezetésének az éve is. Már év eleje óta tervezgettem - nyáron pedig teszteltem - egy innovatív, személyreszabott kezeléssorozatot, amely immár megérett a bevezetésre.

Kovarcsik Detti kozmetikus

  • Gondolatok visszajáró vendégeimnek

    Úgy érzem kötődés alakult ki közöttünk, mert én is minden alkalommal várom a látogatásodat, és a legjobb tudásom szerint szeretnélek szépíteni.

     
  • Néhány sor leendő vendégeimnek

    Mire számíthatsz amennyiben az én tudásomra és kezeimre bízod a bőröd szépségét? Elsősorban diszkrécióra. Mindig mindent velem fogsz megbeszélni, nincs recepciós, asszisztens, online is elérhető vagyok és rendelkezésre állok.

     

     

Igenyes es baratsagos kornyezet szaktudassal egybeszove. Ennel tobb nem is kell a kozmetikai kezeleshez. Batran es nyugodtan jelentkezzetek Dettihez.

Mirella Beatrix

     

Öt csillag!

Marta Tusnadine Agoston

     

Dettinél egy kezelés feltöltődés, kikapcsolódás, szépülés, fiatalodás! Az az idő, amit nála töltök, rólam szól; enyém a figyelme, az ideje, a szakértelme. Igényes a munkájára és a kozmetikumokra, amikkel dolgozik. És imádom, hogy mindig újít, nyitott az újdonságokra!
Mindig jó érzéssel jövök ki, még a gyanta után is! Ajánlom mindenkinek!

Brigitta Vereczkei

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kapcsolat:

Telefon: + 36 20 394 0002

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Back to Top