"Rá kellett jönnöm, hogy  amit elképzeltem, és ahogyan elképzeltem  az csak egy módon válhat valóra: ha önálló vállalkozásba kezdek."

A mezoterápiás kezelési koncepció lényege az A-, C- és E-vitaminok optimális adagolása, stabilizált formában, tűhengerrel.

A kezelésben felhasznált formulák felszívódását szolgálja a rollerezés. A kezelés ereje abban rejlik, hogy 3x3ml vitamint dolgozunk be, ami rendkívül erős dózis, viszont ez biztosítja a bőr azonnali feltöltését.

 

A Meso-Vit skin-jection kezelés alappillérei:

1, MEZO-SZERŰ HATÁS: kis molekuláris súlyú, nano-molekulák felszívódását segítő eljárás, a tűhenger és a skinjector segítségével.
2, MEZO-VÉDELEM: orvosi mezo-terápiás kezelés utáni nyugtató, regeneráló kezelés vagy önálló bőr restrukturáló kúra. (regenerálás, anti-oxidáns védelem, feltöltés)
3, VITAMIN-KOKTÉL: egyedülálló bőrkorrekciós vitamin pótlás. Regenerálás, védelem, szabadgyök-megkötés.

Meso-Vit mezoterápiás eljárás fejlesztésekor tudatosan törekedtek arra, hogy maximálisan bőrbarát eljárást hozzanak létre. 100%-ig biztonságos, nem kell fájdalomcsillapítót használni az eljárás során, a kezelés nem fáj és nem okoz bevérzést! Hatékonysága a felhasznált formulák koncentrációjában, pontos adagolásában és a derma-roller szakszerű felhasználásban rejlik.

Indikáció:

megereszkedett, ráncos, elvékonyodott, irritált bőr kezelésére. Rosaceás bőr kezelésére is alkalmas, a Derma-Calm eljárással kombinálva!

Preventív kezelés esetén erősíti a bőr immunrendszerét. Orvosi mezoterápiás kezelés vagy gyulladt, irritált bőrfelület esetén azonnali nyugtató, regeneráló hatású. Újjáépíti a roncsolódott, károsodott szövetet, restrukturál.

 

Várható eredmény:

az arc kisimul, feltöltődik, a ráncok jelentősen csökkennek, a bőr élénkebbé és feszesebbé válik.

twitter share

Figyelmetekbe ajánlom:

Intenzív, high-tech arckezelési csomag

 

A 2020-as év számomra a fejlődés, és az új high tech kozmetikai eljárások bevezetésének az éve is. Már év eleje óta tervezgettem - nyáron pedig teszteltem - egy innovatív, személyreszabott kezeléssorozatot, amely immár megérett a bevezetésre.

Kovarcsik Detti kozmetikus

  • Gondolatok visszajáró vendégeimnek

    Úgy érzem kötődés alakult ki közöttünk, mert én is minden alkalommal várom a látogatásodat, és a legjobb tudásom szerint szeretnélek szépíteni.

     
  • Néhány sor leendő vendégeimnek

    Mire számíthatsz amennyiben az én tudásomra és kezeimre bízod a bőröd szépségét? Elsősorban diszkrécióra. Mindig mindent velem fogsz megbeszélni, nincs recepciós, asszisztens, online is elérhető vagyok és rendelkezésre állok.

     

     

Igenyes es baratsagos kornyezet szaktudassal egybeszove. Ennel tobb nem is kell a kozmetikai kezeleshez. Batran es nyugodtan jelentkezzetek Dettihez.

Mirella Beatrix

     

Öt csillag!

Reka Nagy

     

Öt csillag!

Kata Rozsas

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kapcsolat:

Telefon: + 36 20 394 0002

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Back to Top