"Rá kellett jönnöm, hogy  amit elképzeltem, és ahogyan elképzeltem  az csak egy módon válhat valóra: ha önálló vállalkozásba kezdek."

A friss kaviár sejteket tartalmazó ampullák a kezelés esszenciái. Könnyen felszívódnak, egyedülálló összetételüknek köszönhetően serkentik a sejtmetabolizmust. Táplálják, regenerálják és feszesítik az érett bőrt. A kaviár sejt tartalmazza a sejtmembrán felépítéséhez és működéséhez szükséges összes elővegyületet!

A friss kaviár sejtek tápláló, aminosavakban és peptidekben gazdag fehérjekoktélt biztosítanak a bőr számára. A bőr fiatalságát biztosító összes forrást garantálják.

A Fresh caviar kezelés során használt rendkívül gazdag maszk kombinálja a kaviár kivonatot a hihetetlenül gazdag tengeri üledékes hatóanyagokkal, így helyreállítja a bőr fiatalságát. Magas ásványi anyag, nyomelem koncentráció jellemzi, ezért intenzíven regenerálja az érett, fáradt, megereszkedett bőrt. Biztosítja a sejtek energiaellátását, erősíti a bőrszövet struktúráját és mélyen regenerál.

twitter share

Figyelmetekbe ajánlom:

Intenzív, high-tech arckezelési csomag

 

A 2020-as év számomra a fejlődés, és az új high tech kozmetikai eljárások bevezetésének az éve is. Már év eleje óta tervezgettem - nyáron pedig teszteltem - egy innovatív, személyreszabott kezeléssorozatot, amely immár megérett a bevezetésre.

Kovarcsik Detti kozmetikus

  • Gondolatok visszajáró vendégeimnek

    Úgy érzem kötődés alakult ki közöttünk, mert én is minden alkalommal várom a látogatásodat, és a legjobb tudásom szerint szeretnélek szépíteni.

     
  • Néhány sor leendő vendégeimnek

    Mire számíthatsz amennyiben az én tudásomra és kezeimre bízod a bőröd szépségét? Elsősorban diszkrécióra. Mindig mindent velem fogsz megbeszélni, nincs recepciós, asszisztens, online is elérhető vagyok és rendelkezésre állok.

     

     

Igenyes es baratsagos kornyezet szaktudassal egybeszove. Ennel tobb nem is kell a kozmetikai kezeleshez. Batran es nyugodtan jelentkezzetek Dettihez.

Mirella Beatrix

     

Öt csillag!

Reka Nagy

     

Öt csillag!

Kata Rozsas

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kapcsolat:

Telefon: + 36 20 394 0002

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Back to Top