"Rá kellett jönnöm, hogy  amit elképzeltem, és ahogyan elképzeltem  az csak egy módon válhat valóra: ha önálló vállalkozásba kezdek."


A nyári pihenők befejeződtek és gőzerővel tértünk vissza az év közbeni munkarendbe. Újra korán kell kelnünk, egyensúlyozunk az időbeosztásunkkal, hogy a munka mellett minden más kötelezettségünkre maradjon időnk. Ilyenkor már nagyon távoli emléknek érezzük a nyaralási élményeinket.

Készültem Nektek egy új, a szabadság frissességét idéző, testet és lelket feltöltő kozmetikai kezeléssel.

Az ősz beköszöntével a nyári pihenés meghosszabbítását szeretném nyújtani Nektek a kozmetikában. Természetesen a kozmetikai masszázsé a főszerep. :)

A szokásostól eltérően a hát bőrének ápolásával kezdődik az "utazás". Gyengéd letisztítást követően "fehér arany" terápiát vetek be a természetesség jegyében.

A titok a Guérande-i sóban van, mely a speciális mikroklímájú Bretagne partvidékéről érkezik. Gyengéd sós-olajos masszázzsal táplálom a hát, a tarkó és a felkarok bőrét. Ezek testünk azon részei, amit magunk is nehezen érünk el amikor testápolóval kenjük magunkat, de milyen zavaró tud lenni amikor száraz, apró hámdarabkák akadályozzák a simaság érzetét. A kényeztetést kellemesen meleg törölközős lemosás követi, amit hidratáló záró emulzióval fejezek be.

Az őszi kezelés második részében az arc, nyak, dekoltázs és a karok elülső oldalainak ápolása következik. 

Arctejes letisztítást követően gyengéden átradírozom a bőrt és máris folytatom a kényeztetést. Tápláló, hatóanyagos kozmetikai masszázzsal szeretném felidézni a nyári pihenések nyugalmát, hogy újult erővel energiával teli tudjátok folytatni a mindennapjaitokat. Természetesen a bőrtípusnak és napszaknak  megfelelő záró emulzió felvitelével fejezem be az "utazást" .

Az Őszi kozmetikai kezelés időtartama 75 perc, ára 15 000 Ft. Előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon a 20/394-0002, vagy viberen. Facebookon is elérhető vagyok: https://www.facebook.com/kovarcsikdettikozmetika

A kezelés elemei nem cserélhetők, nem változtathatók. 

twitter share

Figyelmetekbe ajánlom:

Intenzív, high-tech arckezelési csomag

 

A 2020-as év számomra a fejlődés, és az új high tech kozmetikai eljárások bevezetésének az éve is. Már év eleje óta tervezgettem - nyáron pedig teszteltem - egy innovatív, személyreszabott kezeléssorozatot, amely immár megérett a bevezetésre.

Kovarcsik Detti kozmetikus

  • Gondolatok visszajáró vendégeimnek

    Úgy érzem kötődés alakult ki közöttünk, mert én is minden alkalommal várom a látogatásodat, és a legjobb tudásom szerint szeretnélek szépíteni.

     
  • Néhány sor leendő vendégeimnek

    Mire számíthatsz amennyiben az én tudásomra és kezeimre bízod a bőröd szépségét? Elsősorban diszkrécióra. Mindig mindent velem fogsz megbeszélni, nincs recepciós, asszisztens, online is elérhető vagyok és rendelkezésre állok.

     

     

Öt csillag!

Kata Rozsas

     

Öt csillag!

Szilvia Losonczi

     

Dettikénél szakmailag és emberileg is a maximumot kapom. Minden kedves Barátomnak, Ismerősömnek szívből ajánlom. Mert Nektek is a legjobb jár! :)

Henriette Filcsik

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kapcsolat:

Telefon: + 36 20 394 0002

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Back to Top