"Rá kellett jönnöm, hogy  amit elképzeltem, és ahogyan elképzeltem  az csak egy módon válhat valóra: ha önálló vállalkozásba kezdek."

A hidroabráziós készülék kezelőfeje másodpercenként több tízezer rezgést bocsát ki, mely a nedvesített bőrfelülettel érintkezve kíméletesen választja le az elhalt szarulemezkéket, felületi szennyeződéseket, mirigyváladékot és bomlástermékeket. A pólusok felszínhez közeli szakaszát eredményesen tisztítja, így segítve a bőr funkcionális működését, a faggyú bőrfelszínre ürülésének természetes folyamatát.

A kezelés hatékonyságának fokozására nem "simán" vizet használok. Az adott kozmetikai kezelés tonikos oldatát ecsettel viszem fel az arcra a hidroabrázió használata közben, hogy a lehető legtökéletesebben készítsem elő a bőrt az aktív hatóanyagok befogadására. Az arcbőr keringése és oxigenizációja élénkül, a hajszálerek áteresztőképessége megnő. Ez az állapot megfelelő előfeltételt biztosít az öregedéssel járó bőrtünetek kozmetikai kezeléséhez.

A hidroabrázió a kezelés része, önmagában nem elegendő. A kozmetikai kezelésekben történő használata nem terheli meg a végösszeget! 

A kezelési metódusok egymásra épülnek, minden vendéggel személyre szabottan az ingyenes konzultáción megbeszéltek alapján. :)

twitter share

Kovarcsik Detti kozmetikus

     

Az egyik legkiválóbb szakember! Emberileg, szakmailag is megbízható, korrekt........ és mindent a vendégért elképzelése felülmúlhatatlan!

Marta Bartus

     

Köszi szépen a tegnapi kényeztetést. Szuper voltal, marciusban talalkozunk ujra.

Violeta Paspaleva

    

Nagyon jó szakember a Detti, mindenkinek csak ajánlani tudom! :)

Ildiko Ballok

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kapcsolat:

Telefon: + 36 20 394 0002

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Back to Top