"Rá kellett jönnöm, hogy  amit elképzeltem, és ahogyan elképzeltem  az csak egy módon válhat valóra: ha önálló vállalkozásba kezdek."

A friss kaviár sejteket tartalmazó ampullák a kezelés esszenciái. Könnyen felszívódnak, egyedülálló összetételüknek köszönhetően serkentik a sejtmetabolizmust. Táplálják, regenerálják és feszesítik az érett bőrt. A kaviár sejt tartalmazza a sejtmembrán felépítéséhez és működéséhez szükséges összes elővegyületet!

A friss kaviár sejtek tápláló, aminosavakban és peptidekben gazdag fehérjekoktélt biztosítanak a bőr számára. A bőr fiatalságát biztosító összes forrást garantálják.

A Fresh caviar kezelés során használt rendkívül gazdag maszk kombinálja a kaviár kivonatot a hihetetlenül gazdag tengeri üledékes hatóanyagokkal, így helyreállítja a bőr fiatalságát. Magas ásványi anyag, nyomelem koncentráció jellemzi, ezért intenzíven regenerálja az érett, fáradt, megereszkedett bőrt. Biztosítja a sejtek energiaellátását, erősíti a bőrszövet struktúráját és mélyen regenerál.

twitter share

Kovarcsik Detti kozmetikus

     

Dettikénél szakmailag és emberileg is a maximumot kapom. Minden kedves Barátomnak, Ismerősömnek szívből ajánlom. Mert Nektek is a legjobb jár! :)

Henriette Filcsik

     

Dettinél egy kezelés feltöltődés, kikapcsolódás, szépülés, fiatalodás! Az az idő, amit nála töltök, rólam szól; enyém a figyelme, az ideje, a szakértelme. Igényes a munkájára és a kozmetikumokra, amikkel dolgozik. És imádom, hogy mindig újít, nyitott az újdonságokra!
Mindig jó érzéssel jövök ki, még a gyanta után is! Ajánlom mindenkinek!

Brigitta Vereczkei

     

Az egyik legkiválóbb szakember! Emberileg, szakmailag is megbízható, korrekt........ és mindent a vendégért elképzelése felülmúlhatatlan!

Marta Bartus

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kapcsolat:

Telefon: + 36 20 394 0002

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Back to Top